Moderna Direct -facilitaire groothandel

Moderna Direct -facilitaire groothandel
Moderna Direct -facilitaire groothandel

Moderna Direct -facilitaire groothandel

About us

Moderna Direct is facilitaire groothandel en is onderdeel van Moderna Textielservice. Moderna is een familiebedrijf waar duurzaam, innovatief, sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen telt. Dat zit verweven in onze bedrijfsvoering. Wij doen alles om u op het gebied van sanitaire hygiëne, schoonmaakmiddelen en materialen, linnengoed en bedrijfskleding. Met onze all-in dienstverlening ontzorgen wij u volledig op bovengenoemde facetten.

INNOVATIE
Een schone omgeving begint met de juiste schoonmaakproducten. Moderna Direct biedt een nieuwe schoonmaaklijn met een allesreiniger, toiletreiniger, glas- en interieurreiniger. Of je nu dagelijkse huishoudelijke klusjes wilt klaren of hardnekkig vuil op sterk vervuilde oppervlakken wilt verwijderen, Moderna Direct heeft de ideale oplossing voor jou.

Moderna Direct Schoonmaaklijn:

Allerreiniger: Onze veelzijdige allesreinigers zijn speciaal ontworpen voor gebruik op verschillende oppervlakken, zoals vloeren, werkbladen, tafels en apparatuur. Ze zorgen voor grondige reiniging zonder residu achter te laten.

Toiletreiniger: Moderna Direct toiletreinigers verwijderen kalkaanslag, vuil en bacteriën, waardoor je toilet fris en hygiënisch blijft.

Glasreiniger: Onze glasreinigers zorgen voor streepvrije glans op ramen en glazen oppervlakken, verwijderen moeiteloos vuil, vingerafdrukken en andere verontreinigingen.

Interieurreiniger: Geschikt voor meubels, kasten en andere interieurcomponenten, onze interieurreinigers laten je ruimtes er als nieuw uitzien.
Effectieve Reiniging voor Sterk Vervuilde Oppervlakken:

Een opvallende eigenschap van de Moderna Direct schoonmaaklijn is de doeltreffendheid bij het verwijderen van hardnekkig vuil. Of je nu te maken hebt met aangekoekt keukenvet, kalkaanslag in de badkamer of vuile ramen bedekt met aanslag, onze producten leveren indrukwekkende resultaten. Ze zijn ontworpen om grondig te reinigen en een hygiënische omgeving te waarborgen.

Met Moderna Direct’s nieuwe schoonmaaklijn hoef je je geen zorgen meer te maken over vuile en onhygiënische oppervlakken. Of je nu deel uitmaakt van de facilitaire dienst, een schoonmaakbedrijf runt, of verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van zakelijke ruimtes, recreatiewoningen of sanitaire voorzieningen op een recreatiepark, onze producten bieden de krachtige reiniging die je nodig hebt. Kies voor Moderna Direct en ervaar het gemak van een brandschone omgeving.

www.modernadirect.nl

News

Jobs

Buitendienst medewerker

Buitendienst medewerker

Ben jij toe aan een uitdagende functie bij een van de nieuwste bedrijfsonderdelen van Moderna? Wij zoeken een buitendienst medewerker die onze sterke groei aankan!

Wat wordt jouw rol in deze functie?
Als buitendienst medewerker heb je een centrale rol. Je taken hebben betrekking op verschillende processen en zijn afwisselend. Met deze baan ben je verzekerd van commerciële uitdagingen in een heel leuk team van collega’s!

Orders verwerken, offertes maken en zo veel mogelijk inspelen op de vraag van de klant – dit zijn zomaar drie werkzaamheden waar je veel mee bezig gaat. Jij weet dan ook als geen ander wat de klant nodig heeft en denkt mee.

Door de steeds meer toenemende vraag naar onze service zijn we naast de reguliere werkzaamheden ook druk bezig met de ontwikkeling onze webshop. We staan open voor jouw input en ideeën om deze nog succesvoller te maken. Daarnaast ondersteun je het hechte team en speel je in op commerciële kansen. Kom jij erbij?! Solliciteer direct!

View Jobs Ads »
HR-Stagiair

HR-Stagiair

Ben je opzoek naar een uitdagende stage, waar je mee kan werken in een enthousiast en gedreven team? We werken aan verschillende projecten en voeren voor ons bedrijf met 600 medewerkers de HR-dienstverlening uit.

View Jobs Ads »
Werken bij Moderna

Werken bij Moderna

Binnen welke afdeling van Moderna ga jij het verschil maken?

De leukste vacatures in Hardenberg vind je hier! Per-direct productiewerk, een kantoorbaan, chauffeurswerk en zowel fulltime als parttime vacatures.

Jouw carrière bij Moderna begint hier!

View Jobs Ads »
Verkoop medewerker binnendienst

Verkoop medewerker binnendienst

Als medewerker binnendienst bij Moderna ben jij de gesprekspartner voor zowel de klanten als de interne afdelingen. Zo heb je contact met de klanten over bestellingen die zij hebben geplaatst, communiceer je dit door aan de inkoper en zorg je ervoor dat intern de bestellingen en afspraken met de klant worden gecommuniceerd aan de betreffende afdeling. Samen met jouw collega’s realiseer je de optimale dienstverlening aan onze klanten.

Als medewerker binnendienst deins je niet terug voor een gesprek met de klant en vind je het belangrijk te achterhalen welke wens de klant heeft of welk probleem je op kunt lossen. Je stelt de juiste vragen om de behoefte op tafel te krijgen en zorgt er intern voor dat de acties in gang gezet worden om aan deze behoefte te voldoen.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top