De Moderna Direct Montageservicebus: Nu nog herkenbaarder op de weg!

De Moderna Direct Montageservicebus: Nu nog herkenbaarder op de weg!
Moderna Direct -facilitaire groothandel

De Moderna Direct Montageservicebus: Nu nog herkenbaarder op de weg!

Met de nieuwe montagebus van Moderna Direct nog meer service!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bij Moderna Direct streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste upgradeproject aan te kondigen: de gloednieuwe look van onze montageservicebus. Met deze opvallende make-over is onze servicebus nu nog herkenbaarder wanneer hij de weg op gaat.

Onze montageservicebus is al lange tijd een cruciaal onderdeel van Moderna Direct om alle montagewensen te vervullen. Met het oog op onze voortdurende inzet voor klanttevredenheid en -gemak hebben we de servicebus een nieuwe look gegeven. Deze restyling omvat een opvallend ontwerp dat Moderna Direct in de schijnwerpers zet. Dit maakt de bus nog gemakkelijker te identificeren, zowel voor onze gewaardeerde klanten als voor degenen die ons onderweg tegenkomen.

Onze missie is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te voorzien van hoogwaardige montageservices. Met deze verbeteringen aan onze montageservicebus zijn we nog beter uitgerust om aan al uw behoeften te voldoen. Onze ervaren teamleden, waaronder servicemonteur Jan Veneman, staan klaar om te helpen en bieden deskundige, doelgerichte oplossingen voor al uw montagewensen.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top