Recreatie Vakbeurs App

NIEUW: DE RECREATIE VAKBEURS APP

Maak kennis met onze nieuwe feature die jouw beurservaring naar een hoger niveau gaat tillen: onze 
Recreatie Vakbeurs App!

🚀 Start met plannen nog voor je aankomt!
We begrijpen dat het plannen van jouw bezoek aan Recreatie Vakbeurs cruciaal is om het meeste uit de beurs te halen. Onze nieuwe app stelt jou in staat om jouw beursdag tot in de puntjes voor te bereiden, nog voordat je een voet binnen Evenementenhal Hardenberg zet.

🤝 Ontvang aanbevelingen op maat
Ontvang op maat gemaakte suggesties over wie je zou willen ontmoeten. Onze slimme algoritmes analyseren jouw voorkeuren en stellen de meest relevante connecties voor.

📅 Ontdek & plan 
Mis nooit meer een belangrijke kennissessie! Ontdek de verschillende keynote sprekers, lees meer over de onderwerpen en sprekers en voeg de sessies die jij interessant vindt rechtstreeks toe aan jouw persoonlijke agenda. Bovendien biedt onze app je de mogelijkheid om de plattegrond te raadplegen, waardoor je moeiteloos de weg kunt vinden!

 

VOORDELEN RECREATIE VAKBEURS APP​

 1. Efficiënt netwerken: vind snel en gemakkelijk de professionals en experts die je zoekt en plan efficiënt jouw afspraken in
 2. Gepersonaliseerde ervaring: ontvang aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw interesses en zakelijke behoeften
 3. Blijf georganiseerd: houd jouw planning, afspraken en de kennissessies die jij niet wilt missen overzichtelijk op één plek
 4. Altijd de plattegrond bij de hand: of je nu op zoek bent naar een specifieke exposant, de Recreatie Studio of Exposanten Studio of een ontmoetingsplek, je kunt altijd vertrouwen op de digitale plattegrond om je de weg te wijzen
 5. Altijd up-to-date: ontvang real-time updates en notificaties over Recreatie Vakbeurs!

HOE WERKT HET?

 • Registreer je allereerst voor Recreatie Vakbeurs: na registratie ontvang je een mail waarmee je jouw account in de Recreatie Vakbeurs App kan aanmaken
 • Download de Recreatie Vakbeurs App: de app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Volg de link of scan de QR-code om de app te downloaden
 • Stel jouw profiel in: vertel ons je interesses, jouw bedrijf en wat je zoekt tijdens de beurs
 • Start met matchen: Begin met het verkennen van onze aanbevelingen, connect met collega-professionals uit de recreatiebranche en plan jouw bezoek
 • Geniet van Recreatie Vakbeurs: met jouw planning binnen handbereik, kun je je richten op het maken van nieuwe connecties en het vergaren van waardevolle inzichten!

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW BEZOEK!

Wacht niet langer en installeer de Recreatie Vakbeurs App!
Optimaliseer jouw beursbezoek, maak nieuwe zakelijke connecties en blijf volledig op de hoogte van alle waardevolle aspecten die dé vakbeurs voor een toekomstbestendige recreatiebranche te bieden heeft.

📲 Download nu de Recreatie Vakbeurs App!

FAQ

Bezoekers, sprekers en exposanten kunnen inloggen in de Recreatie Vakbeurs App, waarin ze het laatste nieuws van het event kunnen volgen en verbinding kunnen maken met andere bezoekers, exposanten of sprekers. Ze kunnen met de app:

 • Het kennisprogramma bekijken en sessies in hun agenda plannen
 • Netwerken met andere bezoekers, exposanten of sprekers
 • Plannen van afspraken met anderen tijdens het event
 • Sprekers- en exposanteninformatie bekijken
 • De plattegrond bekijken

De app is te downloaden in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android). Zoek op Recreatie Vakbeurs of volg deze link: https://qb4rk.app.link/RecreatieVakbeurs2023

Na registratie voor de beurs, ontvang je een welkomstmail om je account voor de Recreatie Vakbeurs app te activeren. Vul het emailadres waarmee je hebt geregistreerd in en het registration ID/badge ID uit de welkomstmail. Vervolgens maak je een wachtwoord aan, waarmee je in het vervolg kunt inloggen.

Klik op de Help? button in de app om contact op te nemen, zodat de mail alsnog verzonden kan worden. Of mail naar uitnodiging@easyfairs.com

De app werkt met unieke emailadressen, wat betekent dat met ieder emailadres 1 account aangemaakt kan worden. Heb jij met meerdere personen op 1 emailadres geregistreerd voor de beurs? Dan kun je dus maar 1 account aanmaken op dit emailadres. Je hebt een mail ontvangen om de emailadressen per persoon te personaliseren, zodat iedereen toegang heeft tot de app.

In de exposantenlijst vind je alle deelnemende bedrijven. Klik op ‘Toon interesse’ om kenbaar te maken dat je geïnteresseerd bent in het bedrijf. Als de exposant jouw interesse bevestigt, kun je met elkaar chatten of een afspraak plannen.

Onder ‘App gebruikers’ zie je alle gebruikers van de app. Wil je contact maken met bijvoorbeeld een andere bezoeker van de beurs, dan zoek je deze persoon op en klik je op ‘Toon interesse’ om je interesse kenbaar te maken.

Het gehele programma is zichtbaar in de app, onder het kopje programma. Wil je een sessie bijwonen, dan kun je deze toevoegen aan de agenda, door op de button ‘Toevoegen aan agenda’ bij de sessie te klikken.

Onder ‘Aanbevolen voor jou’ zie je aanbevelingen die specifiek voor jou worden weergegeven, zoals exposanten, standpersoneel, andere bezoekers, etc. Deze aanbevelingen worden gebaseerd op jouw profiel en jouw interesses. Je kunt interesse tonen in de voorgestelde personen of bedrijven of ze skippen.

Scroll naar top