Promotiemogelijkheden

Promotiemogelijkheden Recreatie Vakbeurs

Voor, tijdens én na de beurs optimaal zichtbaar zijn als deelnemer van Recreatie Vakbeurs? Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden waarmee je jouw bedrijf in de schijnwerpers kunt zetten. Maak gebruik van de nieuwe Best Practice Lounge of andere promotieplekken op de beursvloer. Bekijk ook onze online advertentiemogelijkheden, zoals een social media shout-out, jouw banner of blog op onze website.
Bereik een groot en relevant publiek en haal het meeste uit jouw deelname!

ONLINE ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten? Meer traffic naar jouw website? Bekijk dan onze advertentiemogelijkheden en zorg dat je ook in de maanden voor de beurs al zichtbaar bent via Recreatie Vakbeurs. Jouw klanten bevinden zich op onze website! Wij bieden verschillende opties aan: van een banner op de homepagina tot een post op social media. Kies wat het beste bij jouw doelstellingen past of ga voor een multi-channel pakket. Ben je benieuwd naar de opties? Klik op onderstaande button voor alle informatie. Zit jouw ideale pakket er niet tussen? Wij denken graag met je mee. Neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

BEST PRACTICE LOUNGE

Ontdek de nieuwe Best Practice Lounge, waar bezoekers inspiratie op kunnen doen voor hun recreatiebedrijf. Toon jullie best practice van het afgelopen jaar of van dit seizoen! Maximaal 25 exposanten krijgen de kans om een mooie klantencase te tonen op een display, inclusief EasyGo-reader. We geven slechts een beperkt aantal exposanten per segment deze mogelijkheid. Tevens tonen we we alle inspirerende voorbeelden op een mega TV-scherm en online op recreatie-vakbeurs.nl. Bovendien wordt jullie best practice gepubliceerd, zowel online als in gedrukte media. Dit zorgt voor optimale zichtbaarheid van jullie beste practice.
Let op, vol = vol! Klik op onderstaande button voor meer informatie.

MAXIMALISEER JOUW ZICHTBAARHEID

Naast de Best Practice Lounge bieden wij nog tal van andere mogelijkheden om extra op te vallen tijdens de beurs. Van bedrukte vloertegels, jouw logo op de plattegrond van de beursvloer tot toiletreclame, er is veel mogelijk. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kristel Stötefalk

Key-accountmanager
+ 31 (0)6 319 880 41
Kristel.Stotefalk@easyfairs.com

Nick Bouwmeester

Accountmanager
+31(0)6 319 880 56
Nick.Bouwmeester@easyfairs.com

Scroll naar top