Hoe de beurs te promoten

Recreatie Vakbeurs promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan je relaties. Wij bieden je diverse tools aan om jouw beursdeelname te promoten en om je beursdeelname tot een nog groter succes te maken. Meld je bijvoorbeeld aan voor een blog, waarin we jou de kans bieden om jouw deelname toe lichten. Deze blogs delen wij op onze website, in onze e-mailcampagne naar de bezoekers en social media kanalen. Bekijk hier onze andere advertentiemogelijkheden. 

In My Easyfairs onder ‘Bekijk de documenten’ vind je het kopje ‘Marketingmateriaal’. Hier vind je diverse marketingmaterialen, zoals het beurslogo van Recreatie Vakbeurs, maar ook banners voor jouw website, e-mailhandtekening of digitale nieuwsbrief. In je online uitingen kun je vervolgens verwijzen naar onze website. Wij stellen het marketingmateriaal elk jaar beschikbaar in aanloop naar de beurs.

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken ga je naar My Easyfairs. Klik vervolgens op ‘Marketingmateriaal’. Deze map bevat binnenkort het beurslogo in verschillende formaten en banners. Gebruik het logo en de banners op de verschillende marketinguitingen die jij gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Promotiepakket

Exposanten die voor het eerst meedoen aan Recreatie Vakbeurs ontvangen naast de digitale promotiemiddelen een promotiepakket per post met daarin een set van 25 uitnodigingen. Hiermee kun je jouw relaties nogmaals attenderen of uitnodigen voor een bezoek aan de beurs. Bovendien ontvang je een baliedisplay met een QR code voor jullie receptiebalie, waar klanten zich snel en makkelijk kunnen registreren. Ben jij vaker exposant geweest op Recreatie Vakbeurs? Dan kun je een promotiepakket aanvragen via: exhibitoractivation@easyfairs.com

TIP

Gebruik jouw persoonlijke registratielink uit My Easyfairs in al jouw uitingen over de beurs. Je kunt de link direct achter je e-mailhandtekening of banners op de website plaatsen zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen. Jouw persoonlijke registratielink vind je onder ‘Nodig klanten uit’.

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Scroll naar top