Recreatie Vakbeurs promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan je relaties. Wij bieden je diverse tools aan om jouw beursdeelname te promoten en om je beursdeelname tot een nog groter succes te maken. Meld je bijvoorbeeld aan voor onze ‘In de spotlight’-blog, waarin we jou de kans bieden om jouw deelname toe lichten. Deze blogs delen wij op onze website, in onze e-mailcampagne naar de bezoekers en social media kanalen. 

In My Easyfairs onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’ vind je het kopje ‘Marketingmateriaal’. Hier vind je diverse marketingmaterialen, zoals het beurslogo van Recreatie Vakbeurs, maar ook banners voor jouw website, e-mailhandtekening of digitale nieuwsbrief. In je online uitingen kun je vervolgens verwijzen naar onze website. Wij stellen het marketingmateriaal elk jaar beschikbaar in aanloop naar de beurs.

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken ga je naar My Easyfairs. Klik vervolgens op ‘Marketingmateriaal’. Deze map bevat binnenkort het beurslogo in verschillende formaten en banners. Gebruik het logo en de banners op de verschillende marketinguitingen die jij gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs. 

TIP

Gebruik jouw persoonlijke registratielink uit My Easyfairs in al jouw uitingen over de beurs. Je kunt de link direct achter je e-mailhandtekening of banners op de website plaatsen zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Onze uitnodigingsservice is actief. Lever jouw lijsten aan in onze beveiligde omgeving My Easyfairs. 

Scroll naar top