Recreatie Vakbeurs promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan je relaties. Wij bieden je diverse tools aan om jouw beursdeelname te promoten en om je beursdeelname tot een nog groter succes te maken. Stuur ons bijvoorbeeld een leuke video boodschap op, waarin je jouw deelname toelicht. Deze video’s delen wij op onze social media kanalen. 

In My Easyfairs onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’ vind je het kopje ‘Marketingmateriaal’. Hier vind je diverse marketingmaterialen, zoals het nieuwe beurslogo, maar ook banners voor jouw website, e-mailhandtekening of digitale nieuwsbrief. In je online uitingen kun je vervolgens verwijzen naar onze website. Wij stellen het marketingmateriaal elk jaar  beschikbaar in aanloop naar de beurs.

Exposanten kick-off

Om jouw beursdeelname nog meer tot een succes te maken, nodigen wij je uit voor de kick-off in Evenementenhal Hardenberg op dinsdag 4 oktober 2022. Tijdens de kick-off – met een heerlijk ontbijt – geven wij een presentatie waarin o.a. de status van de beurs wordt besproken en hoe jij de beurs kunt promoten met handige tips & tricks. Binnenkort ontvang je een uitnodiging. Vergeet je niet om aan te melden. Graag tot dan!

Video afspelen

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken ga je naar My Easyfairs. Klik vervolgens op ‘Marketingmateriaal’. Deze map bevat binnenkort het beurslogo in verschillende formaten en banners. Gebruik het logo en de banners op de verschillende marketinguitingen die jij gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs. 

TIP

Je kunt de link naar de registratieportal direct plaatsen achter je e-mailhandtekening of banners op de website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant wordt je persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd je mail in de gaten. 

Scroll naar top