Recreatie Vakbeurs promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan relaties. Wij bieden u diverse tools om uw beursdeelname te promoten en om uw beursdeelname tot een nog groter succes te maken. Zo hebben veel exposanten ons een leuke video boodschap opgestuurd, waarin ze hun deelname hebben toegelicht. Deze video’s hebben wij gedeeld op onze social media kanalen. 

In uw My Easyfairs onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’ vindt u het kopje ‘Marketingmateriaal’. Hier kunt u diverse marketingmaterialen vinden, zoals onze beurslogo, maar ook een banner voor uw website, e-mailhandtekening of digitale nieuwsbrief. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website. 

Video afspelen

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken gaat u naar My Easyfairs. Klik vervolgens op ‘Marketingmateriaal’. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs. 

TIP

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vindt u op deze pagina wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houd deze pagina dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Uitnodigingsservice

Daarnaast kunt u deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant wordt u persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd uw mail in de gaten.