Waarom deelnemen aan Recreatie Vakbeurs?

Recreatie Vakbeurs is al bijna 20 jaar de enige vakbeurs in de Benelux waar alle segmenten (13 verschillende branches) binnen de recreatiebranche over 7 hallen zijn vertegenwoordigd. Met ruim 260 exposanten en bijna 7.600 vakprofessionals bieden wij een uniek platform waar zowel de bezoeker als de exposant wordt ontzorgd middels onze Full Service Formule. 

Je hebt de mogelijkheid om nieuwe producten/diensten te tonen op een groot podium, waar over de gehele breedte van de Nederlandse recreatiesector vakprofessionals samenkomen. Daarnaast ontmoet je face-to-face bestaande relaties en heb je de kans nieuwe relaties te ontmoeten.

Positiviteit vanuit exposant De Bergjes

Recreatie Vakbeurs blijkt ieder jaar weer een enorm interessant platform om ons te presenteren als bedrijf. Ondanks de turbulente periode die de recreatiebranche momenteel nog steeds kent en ondanks de onzekere periode die (wellicht) nog komen gaat, zijn we ervan overtuigd dat ook dit jaar een geslaagde editie gaat zijn. Recreatie Vakbeurs is dé aangelegenheid om je als bedrijf te presenteren en om in contact te komen met verschillende partijen uit de recreatiebranche. Tijdens Recreatie Vakbeurs bereiken wij de doelgroep die wij willen bereiken en dat maakt deelname ieder jaar weer interessant.

Hopelijk mogen wij u begroeten op 15, 16 en 17 november 2022.

Waarom wil een bezoeker juist dit jaar naar Recreatie Vakbeurs komen?

Gewenste onderwerpen

Bezoekersbehoefte

Duurzaamheid & energie
(Privé) sanitair
Veiligheid
Automatisering
Campingvoorzieningen
KENNIS
Netwerken
Nieuwe producten & diensten

Voornaaamste bezoekersbehoefte: Speeltoestellen, Automatisering en kampeervoorzieningen.

Aftermovie Recreatie Vakbeurs 2021

"Bedankt voor de goede organisatie, we hebben een topbeurs gehad. Op naar 2022!"

PROSUCO - EXPOSANT J. MESSELINK

"Divers aanbod exposanten en bezoekers, deze beurs moet je geweest zijn"

WEGTER GROOTVERBRUIK B.V. - EXPOSANT N. MEIJERINK

"Bedankt Recreatie Vakbeurs, voor ons Studio STRRR is het een geslaagde missie! Leuke nieuwe contacten en business opgedaan!"

STUDIO STRRR - EXPOSANT KOEN CROMMENTUIJN
Scroll naar top