Waarom deelnemen aan Recreatie Vakbeurs?

Recreatie Vakbeurs is al 18 jaar de enige vakbeurs in de Benelux waar alle segmenten (13 verschillende branches) binnen de recreatiebranche over 7 hallen zijn vertegenwoordigd. Met ruim 260 exposanten en bijna 7.600 vakprofessionals bieden wij een uniek platform waar zowel de bezoeker als de exposant wordt ontzorgd middels onze Full Service Formule. 

 

Deze vakbeurs is hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 17, 18 en 19 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 19e editie plaats van Recreatie Vakbeurs. U heeft de mogelijkheid om nieuwe producten/diensten te tonen op een groot podium waar over de gehele breedte van de Nederlandse recreatiesector vakprofessionals samenkomen. Daarnaast ontmoet u face-to-face bestaande relaties en heeft u de kans nieuwe relaties te ontmoeten. 

 

Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van verblijfsaccommodaties. 

Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van én de vraag naar recreatie (mogelijkheden) binnen Nederland.

Waarom wil een bezoeker juist dit jaar naar Recreatie Vakbeurs komen?

Gewenste onderwerpen

Bezoekersbehoefte

Duurzaamheid & energie
(Privé) sanitair
Veiligheid
Automatisering
Campingvoorzieningen
KENNIS
Netwerken
Nieuwe producten & diensten

Voornaaamste bezoekersbehoefte: Speeltoestellen, Automatisering en kampeervoorzieningen.

Aftermovie Recreatie Vakbeurs 2019

"Voor ons een top beurs: gezellig netwerken, veel nieuwe contacten opdoen en met veel positieve energie het jaar uit!"

PROSUCO - EXPOSANT J. MESSELINK

"Divers aanbod exposanten en bezoekers, deze beurs moet je geweest zijn"

WEGTER GROOTVERBRUIK B.V. - EXPOSANT N. MEIJERINK
Scroll naar top