Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Recreatie Vakbeurs?

Recreatie Vakbeurs is dé vakbeurs voor een toekomstbestendige recreatiebranche. Met meer dan 20 jaar ervaring is het tevens de enige vakbeurs in de Benelux die zich specifiek richt op de recreatiesector. Voor jou dé gelegenheid om nieuwe producten te presenteren aan een breed publiek van professionals in de sector, met meer dan 8.000 bezoekers. In 2023 werd de beurs beoordeeld met een indrukwekkende score van 8,1 door onze deelnemers en een 8,4 door bezoekers. Deel jouw expertise en kennis, versterk relaties met bestaande klanten en leg nieuwe contacten. Op de beurs zijn alle segmenten binnen de recreatiebranche vertegenwoordigd, verdeeld over 8 grote hallen.

SEGMENTEN RECREATIE VAKBEURS

EXPOSANTEN AAN HET WOORD

JOUW DEELNAME AAN RECREATIE VAKBEURS: wees er nog snel bij!

Als toonaangevend platform bieden we een unieke kans om jouw bedrijf te presenteren en te netwerken met professionals uit de recreatiebranche. Vergroot je zichtbaarheid en bereik door direct contact te leggen met (mini)campings en vakantieparkeigenaren, directeuren, medebeslissers en partners. 

Wil jij deelnemen aan de beurs op 12, 13 en 14 november 2024? Wees er snel bij, want de beursvloer is al voor 95% volgeboekt!

Recreatie Vakbeurs 2024
Verkochte stands 95%

Recreatie Vakbeurs 2023

"Bedankt voor de goede organisatie, we hebben een topbeurs gehad. Op naar 2024!"

"Divers aanbod exposanten en bezoekers, deze beurs moet je geweest zijn"

"Bedankt Recreatie Vakbeurs, voor ons Studio STRRR was het een geslaagde missie! Leuke nieuwe contacten en business opgedaan!"

VIRTUAL TOUR RECREATIE VAKBEURS

Ontdek de wereld van Recreatie Vakbeurs met de Virtual Tour van de beurs, mogelijk gemaakt door exposant CampingView360. Ben jij nieuwsgierig naar wat deze beurs te bieden heeft en wil je alvast een voorproefje? Klik op onderstaande afbeelding en laat je meevoeren in een 360-graden weergave van de beursvloer!

Scroll naar top