Waarom deelnemen aan Recreatie Vakbeurs?

Recreatie Vakbeurs is al 18 jaar de enige vakbeurs in de Benelux waar alle segmenten (13 verschillende branches) binnen de recreatiebranche over 7 hallen zijn vertegenwoordigd. Met ruim 260 exposanten en bijna 7.600 vakprofessionals bieden wij een uniek platform waar zowel de bezoeker als de exposant wordt ontzorgd middels onze Full Service Formule. 

U heeft de mogelijkheid om nieuwe producten/diensten te tonen op een groot podium, waar over de gehele breedte van de Nederlandse recreatiesector vakprofessionals samenkomen. Daarnaast ontmoet u face-to-face bestaande relaties en heeft u de kans nieuwe relaties te ontmoeten.

Positiviteit vanuit exposant De Bergjes

Recreatie Vakbeurs blijkt ieder jaar weer een enorm interessant platform om ons te presenteren als bedrijf. Ondanks de turbulente periode die de recreatiebranche momenteel kent en ondanks de onzekere periode die (wellicht) nog komen gaat, zijn we ervan overtuigd dat ook dit jaar een geslaagde editie gaat zijn. Recreatie Vakbeurs is dé aangelegenheid om je als bedrijf te presenteren en om in contact te komen met verschillende partijen uit de recreatiebranche. Tijdens Recreatie Vakbeurs bereiken wij de doelgroep die wij willen bereiken en dat maakt deelname ieder jaar weer interessant.

Na een lange én vooral rustige periode, hebben wij als bedrijf op vele gebieden geïnvesteerd. Zo is onze capaciteit uitgebreid, hebben we nieuwe modellen ontwikkeld en hebben we tevens een gloednieuwe vestiging geopend in Woudenberg. Wij zijn er zowel voor de particulieren als voor de zakelijke markt volledig klaar voor!

Hopelijk mogen wij u begroeten op 16, 17 en 18 november 2021.

Waarom wil een bezoeker juist dit jaar naar Recreatie Vakbeurs komen?

Gewenste onderwerpen

Bezoekersbehoefte

Duurzaamheid & energie
(Privé) sanitair
Veiligheid
Automatisering
Campingvoorzieningen
KENNIS
Netwerken
Nieuwe producten & diensten

Voornaaamste bezoekersbehoefte: Speeltoestellen, Automatisering en kampeervoorzieningen.

Aftermovie Recreatie Vakbeurs 2019

"Voor ons een top beurs: gezellig netwerken, veel nieuwe contacten opdoen en met veel positieve energie het jaar uit!"

PROSUCO - EXPOSANT J. MESSELINK

"Divers aanbod exposanten en bezoekers, deze beurs moet je geweest zijn"

WEGTER GROOTVERBRUIK B.V. - EXPOSANT N. MEIJERINK
Scroll naar top