Waarom deelnemen aan Recreatie Vakbeurs?

Deze vakbeurs is hét moment om te laten zien dat u een belangrijke plek heeft op het podium binnen de recreatiesector. Op 17, 18 en 19 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 19e editie plaats van Recreatie Vakbeurs.

 

In zeven prachtig ingerichte en sfeervolle gesegmenteerde beurshallen, waarin dertien verschillende branches worden uitgelicht én waar meerdere inspiratiepleinen te vinden zijn, zal een bezoek aan de beurs het hart van de recreatieondernemers sneller laten kloppen. 

Naast de verschillende branches per hal, zullen er enkele “inspiratiepleinen” worden ingericht waar u uw merk, product of dienst, naast uw eigen stand, nog éxtra onder de aandacht kunt brengen. Inspireer bezoekers en laat hier trends én producten voor het komende (vakantie)seizoen zien.

 

Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van verblijfsaccommodaties. 
Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van én de vraag naar recreatie (mogelijkheden) binnen Nederland.

 

Recreatie Vakbeurs biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt een landelijk publiek, maar ook bezoekers uit België en Duitsland. 

Netwerk

Tijdens deze vakbeurs versterkt u bestaande contacten en legt u de basis voor nieuwe. U ontmoet gemiddeld 250 vooraanstaande bedrijven uit de sector.

INSPIREER & INNOVEER

Introduceer uw nieuwste producten en innovaties en laat de bezoeker kennismaken met de laatste trends uit de sector.

Kennis

Schud de hand met bestaande relaties en verbreed uw kennis door in contact te komen met andere experts uit de recreatiesector.

Aftermovie Recreatie Vakbeurs 2019

"Voor ons een top beurs: gezellig netwerken, veel nieuwe contacten opdoen en met veel positieve energie het jaar uit!"

PROSUCO - EXPOSANT J. MESSELINK

"Divers aanbod exposanten en bezoekers, deze beurs moet je geweest zijn"

WEGTER GROOTVERBRUIK B.V. - EXPOSANT N. MEIJERINK
Scroll naar top