Nieuws

NIEUWS

Partnernieuws

Partner nieuws

NKC: camperaars steeds duurzamer

Camperaars in Nederland houden bij hun reisgedrag steeds meer rekening met duurzaamheid. Dat blijkt uit recent onderzoek van het bureau Multiscope, uitgevoerd in opdracht van

Lees verder »
Partner nieuws

Duurzaamheidsverslag: begin alvast met het verzamelen van data

Vanaf 2024 moeten veel bedrijven vastleggen hoe ze duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als groot bedrijf ben je verplicht een duurzaamheidsrapportage te maken, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze publiceer je begin 2025. Maar om over het hele jaar de impact te weten, moet je in veel gevallen direct vanaf 1 januari data verzamelen. Wat wordt er van je verwacht?

Lees verder »

Beursnieuws

Beursnieuws

Recreatie Next Level met inspirerende lezing paralympisch kampioen Esther Vergeer

Zevenvoudig paralympisch kampioen Esther Vergeer en trendwatcher Goof Lukken zijn twee van de vele sprekers die deel uitmaken van het omvangrijke programma van Recreatie Next Level, het nieuwe tweedaagse kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie op 24 en 25 januari in Evenementenhal Gorinchem. Recreatie Next Level is onderdeel van de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs. De eerste editie focust zich op de segmenten Digitalisering en Marketing, Recreatietechniek en Dienstverlening.

Lees verder »

DeelnemersNIEUWS

Oplossen van netcongestie
Recreatie Vakbeurs 2024

Oplossen van netcongestie

Netcongestie is inmiddels een dagelijks begrip en raakt ook de recreatie ondernemingen. Dit zet een stop op nieuwbouw of uitbreidingen, met soms wachttijden van 10 jaar. Gelukkig zijn hier oplossingen voor! Wij adviseren je graag!

Lees verder »
Scroll naar top