NIEUWS

Beursnieuws

Succesvolle Recreatie Vakbeurs met bezoekersrecord

De twintigste editie van Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is vorige week zeer succesvol verlopen, zo meldt beursorganisator Easyfairs. In totaal 8.026 bezoekers kwamen op deze jubileumeditie af en dat betekende een bezoekersrecord voor Recreatie Vakbeurs, want niet eerder in het 20-jarig bestaan werd de achtduizendbezoekersgrens gepasseerd.

Lees verder »

DeelnemersNIEUWS

Exposanten nieuws

Délifrance
Exposantennieuws

IN DE SPOTLIGHT: Délifrance

Dit jaar breidt Recreatie Vakbeurs uit met een nieuw segment: horeca. Hiervoor wordt voor het eerst een extra hal (hal 8) ingezet, gevuld met horeca-oplossingen

Lees verder »
Exposantennieuws

IN DE SPOTLIGHT: Veluwe Chalets Makelaars

Het team van Recreatie Vakbeurs ging in gesprek met Ronald Boswinkel en Annette Goor van Veluwe Chalets Makelaars. De makelaars vertelden ons meer over het bedrijf, hun aanbod en wat ze willen laten zien op de komende jubileumeditie van Recreatie Vakbeurs. Lees hier het hele artikel.

Lees verder »
Beursnieuws

Zwembadgoeroe Stan de Haas

Stan de Haas (PoolSensations) heeft weer een prachtig ontwerp gemaakt voor het zwembadplein tijdens Recreatie Vakbeurs 2022. Recreatie Vakbeurs ging in gesprek met Stan.

Lees verder »
ICY
Exposantennieuws

IN DE SPOTLIGHT: I.C.Y.

Maak kennis met I.C.Y. tijdens Recreatie Vakbeurs 2021! I.C.Y. is een innovatief bedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor o.a. de recreatiesector.

Lees verder »
Exposantennieuws

IN DE SPOTLIGHT: Benegas

Recreatie Vakbeurs ging het gesprek aan met Johan Haarbosch, teamleader Bulk Sales Nederland bij Benegas. Lees hier het hele artikel over hun deelname!

Lees verder »

Partner NIEUWS

DeelnemersNIEUWS

Scroll naar top