NIEUWS

Partnernieuws

Partner nieuws

Digitalisering biedt uitkomsten in onzekere tijden

Zeven op de tien ondernemers zijn door de huidige economie onzeker over hun toekomstplannen. Maar toch verwacht bijna één op de drie bedrijven sterker in hun schoenen te staan door de komende maanden te focussen op digitalisering. Lees hier het artikel van partner Pretwerk.nl

Lees verder »
2023_Trends
Partner nieuws

Trends & verwachtingen voor 2023

De vrijetijdsbranche is over het algemeen optimistisch over 2023. Dat leert een rondgang langs vertegenwoordigers van NBTC, Trends & Tourism, Sunweb, Roompot en Toverland. Lees hier het artikel van partner NRIT Media.

Lees verder »

Beursnieuws

Tiny - Recreatie Vakbeurs
Beursnieuws

Recreatie Vakbeurs in gesprek met Tiny

Tiny.nl levert compleet afgewerkte Tiny Houses en is een duurzaam merk dat zich inzet voor de mens en de aarde. In gesprek met exposant Jeroen van den Bergh, Managing Director bij Tiny, vragen wij naar hun toekomstvisie, de kernwaarden van het bedrijf en Recreatie Vakbeurs!

Lees verder »
Beursnieuws

Recreatie Vakbeurs in gesprek met Frisian Motors

4×4 rijden door het bos of het juist compact aanpakken om tussen de chalets door te kunnen rijden, Frisian Motors heeft het. In gesprek met exposant Frisian Motors, vragen wij naar hun toekomstvisie, de kernwaarden en meer. Lees hier het hele artikel!

Lees verder »

DeelnemersNIEUWS

Scroll naar top