Maak kennis met de smart badge!

Tijdens Recreatie Vakbeurs 2021 werd het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens een beursbezoek: door de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’. Door middel van deze Smart Badge technologie kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante ‘exposanten‘ scannen met de bezoekersbadge, die ze bij binnenkomst ontvangen.

Na afloop van het bezoek ontvangt u als bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face-to-face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

WAT DOET UW BADGE LEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle bezoekers één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

HOE WERKT HET?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge – Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid. 

2. U ontvangt later op de dag alle verzamelde product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) aan het einde van de dag via e-mail. 

uw voordelen

Uw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke artiesten u heeft bezocht. U ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u interessant vindt.