Maak kennis met de smart badge!

Door de komst van de Smart badge technologie wordt het voor bezoekers nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens een beursbezoek. Door middel van deze Smart Badge technologie kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante ‘exposanten‘ scannen met de bezoekersbadge, die ze bij binnenkomst ontvangen.

Na afloop van het bezoek ontvang je als bezoeker alle informatie van de gescande stands de volgende dag in jouw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face-to-face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

WAT DOET JOUW BADGE LEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle bezoekers één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt opgeladen in My Easyfairs.

HOE WERKT HET?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge – Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid. 

2. Je ontvangt alle verzamelde product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) de volgende dag in jouw mailbox.

Jouw voordelen

Jouw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens je beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke stands je hebt bezocht. Je ontvangt de volgende dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die jij interessant vindt.

Scroll naar top