Nodig relaties uit

Nodig jouw relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving in My Easyfairs. Wij zorgen voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Wees er snel bij, want jouw relatielijst moet uiterlijk 09.09.2024 geüpload zijn via My Easyfairs. Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation

De belangrijkste voordelen op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!
65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is het voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
2. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties! En alles is AVG-Proof!
Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor jou ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.
3. Jij levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven je graag inzicht op de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten.

De juiste potentiële bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Recreatie Vakbeurs en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In de uitnodigingensamenwerking verleen jij ons toestemming om eenmalig een uitnodiging naar jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw (potentiële) relaties.

voor jou op een rij:

Team Exhibitor Activation

Vragen over My Easyfairs?

Neem gerust contact op met team Exhibitor Activation!

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie je over jouw eigen organisatie deelt; voorafgaand, tijdens én na Recreatie Vakbeurs. Zo bereik je al voor je daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll naar top