Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

Recreatie Vakbeurs vindt plaats op het ideale moment in de tijd voor de recreatiebranche en zorgt ervoor dat jij in één dag(deel) op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. Je ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van honderden exposanten uit de complete sector (14 verschillende segmenten) binnen de recreatie. Je ontmoet bestaande relaties en ontdekt nieuwe leveranciers. 

Kortom, een compleet aanbod waarbij een bezoek aan Recreatie Vakbeurs je klaarstoomt en up-to-date maakt voor het nieuwe recreatieseizoen! Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector en weten waar jij op moet inspelen om ‘futureproof te blijven? Kom dan op 12, 13 en 14 november 2024 naar Evenementenhal Hardenberg en zorg dat je op de hoogte blijft van alle ‘trending topics’ in de recreatiesector.

DIT ZEGGEN ONZE BEZOEKERS

“Een inspirerende beurs op recreatie vakgebied. Mooie, diverse deelnemerslijst. Voldoende tijd en ruimte voor vragen en aandacht van leveranciers qua bezoekers.”

1200px-Landal_GreenParks.svg

Landal Greenparks

“Dé beurs waar je nieuwe producten, beleving, gastvrijheid en informatieve kennissessies vindt die de recreatiesector goed neerzet.”

HISWA-RECRON

HISWA-RECRON

Kennisverrijking

Volg interessante sessies waar actuele onderwerpen naar voren komen met top keynote sprekers!

20231114-EASYFAIRS-RECREATIEVAKBEURS23-HR-136

NIEUWS

Ontdek het laatste nieuws uit de sector en van onze exposanten en bereid je voor op jouw beursbezoek.

20231114-EASYFAIRS-RECREATIEVAKBEURS23-HR-134

Producten & diensten

Ontdek de nieuwste producten uit de recreatiebranche! 

20231114-EASYFAIRS-RECREATIEVAKBEURS23-HR-113

VIRTUAL TOUR RECREATIE VAKBEURS

Ontdek de wereld van Recreatie Vakbeurs met de Virtual Tour van de beurs, mogelijk gemaakt door exposant CampingView360. Ben jij nieuwsgierig naar wat deze beurs te bieden heeft en wil je alvast een voorproefje? Klik op onderstaande afbeelding en laat je meevoeren in een 360-graden weergave van de beursvloer!

Scroll naar top