Praktische informatie

My Easyfairs

Na jouw inschrijving als exposant van Recreatie Vakbeurs ontvangt je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels. Ook zie je in My Easyfairs jouw standnummer en heb je de mogelijkheid om informatie voor jouw bedrijfspagina aan te leveren.

EXPOSANTEN RESTAURANT

Tijdens de beurs kun jij lunchen in het exposanten restaurant. Jouw deelname is inclusief 2 lunchvouchers. Heb jij extra lunchvouchers nodig? Deze kun je bestellen in de webshop in My Easyfairs en tijdens de beurs kopen bij de beursreceptie in de galerij. 

Standhoudersbadges

Via My Easyfairs kun je de standbemanning aanmelden. Dit kan vanaf ongeveer 4 weken voorafgaand aan de beurs. De standbemanning krijgt vervolgens een bevestiging waarmee ze toegang krijgen tot de beursvloer. Willen ze ook blijven eten in het standhoudersrestaurant? Jouw stand is inclusief 2 lunchvouchers voor 3 dagen, deze haal je af bij de receptie. Extra lunchvouchers bestel je in de webshop in My Easyfairs.

in - en uitrijschema groot materiaal

Het in- en uitrijden van chalets, tiny houses, zwembaden (groot materieel), verloopt volgens een in- en uitrijschema. Alleen op de aangewezen tijdstippen kan dit op de stand geplaatst worden. Meld je hiervoor aan bij Nancy van Doorenmalen.

Openingstijden

Dinsdag 12 november 2024         10:00 – 18:00 uur
Woensdag 13 november 2024     10:00 – 18:00 uur
Donderdag 14 november 2024    10:00 – 18:00 uur

OPbOUW

De op- en afbouwdagen volgen binnenkort.

Let op: tijdens de beurs zijn alle laad- en losdeuren gesloten. Bij hal 5, laaddeur 10 kan je nog met een karretje naar binnen.

AFbOUW

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scroll naar top