Plattegrond 2024

RECREATIE VAKBEURS 2024

Binnenkort volgt hier de nieuwe plattegrond voor Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024. Wil jij deelnemen? Wees er snel bij! Tijdens Recreatie Vakbeurs 2023 hebben al meer dan 190 exposanten hun stand vastgelegd! Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond van 2023 te bekijken.

Klik op de afbeelding om de plattegrond te vergroten. Let op: de huidige plattegrond wijkt af van de digitale plattegrond die hieronder is weergegeven. 

Klik op de afbeelding om de plattegrond te vergroten. 

VIRTUAL TOUR RECREATIE VAKBEURS

Ontdek de wereld van Recreatie Vakbeurs met de Virtual Tour van de beurs, mogelijk gemaakt door exposant CampingView360. Ben jij nieuwsgierig naar wat deze beurs te bieden heeft en wil je alvast een voorproefje? Klik op onderstaande afbeelding en laat je meevoeren in een 360-graden weergave van de beursvloer!

RECREATIE NEXT LEVEL 2024

Ontdek ons nieuwe event in Evenementenhal Gorinchem: Recreatie Next Level op 24 & 25 januari 2024. Een jaarlijks kennis en netwerkevent speciaal voor de koplopers in de recreatiebranche. Ieder jaar worden er twee á drie segmenten van Recreatie Vakbeurs verder uitgediept tot een ‘next level’. Voor de eerste editie zijn de populaire segmenten RecreatietechniekDienstverlening en Digitalisering & Marketing uitgekozen. Dankzij de wisselende thema’s kunnen elk jaar wisselende collega’s en afdelingen het event bezoeken! Meer weten? Klik hier!

Scroll naar top