Maxxton B.V.

Maxxton B.V.

Maxxton B.V.

About us

Ontdek de kracht van Maxxton Software – uw sleutel tot succes in de hospitality branche.

Maxxton Software biedt innovatieve en geavanceerde oplossingen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Of u nu een resort, vakantiepark of een andere vorm van accommodatie beheert, onze software is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Met onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke software kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren en uw operationele efficiëntie verbeteren. Maxxton Software is een geïntegreerde softwareoplossing die dient als de ultieme all-in-one oplossing voor organisaties met een klantgerichte aanpak. Onze Property Management Systemen (PMS) bieden u volledige controle over uw reserveringen, check-ins, facturering en nog veel meer. Met ons Central Reservation System (CRS) kunt u uw beschikbaarheid en prijzen moeiteloos beheren op verschillende boekingskanalen, terwijl onze Channel Manager u helpt om uw online distributie te stroomlijnen en uw zichtbaarheid te vergroten.

Wat Maxxton Software echt onderscheidt, is onze toewijding aan klantenservice. Ons ervaren en gepassioneerde team staat altijd klaar om u te ondersteunen en u te helpen het maximale uit onze software te halen. Vanaf de implementatie tot de training en doorlopende ondersteuning, zorgen wij ervoor dat u het meeste haalt uit uw investering in Maxxton.
Investeer met Maxxton Software in uw organisatie!

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top