Burgman BV

Over ons

IMPORTEUR EN GROOTHANDEL IN PROFESSIONELE HYGIËNE- EN REINIGINGSSYSTEMEN

Burgman is een dynamisch, landelijk opererend en groeiend bedrijf. Opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van 30 medewerkers. Als importeur en groothandel zijn wij gespecialiseerd in reinigings- en dispensersystemen die zich richten op:
-Veiligheid
-Kostenbesparing
-Eco vriendelijkheid
-Procedurebesparing

EIGEN MAGAZIJN
We hebben de beschikking over ons eigen magazijn (2200m3), waarin altijd een zeer uitgebreid assortiment op voorraad ligt. Van een toiletdispenser tot een doseersysteem, van een sanitair reiniger tot vaatwasmiddel, van stoffer en blik tot een professionele veegmachine en van een spons tot een compleet raambewassingsysteem.

BETROKKENHEID, SERVICE EN ADVIES
Betrokkenheid met de klant is iets waar Burgman te allen tijde voor staat en daarom staat ook service hoog in ons vaandel. Zo bieden we al onze klanten standaard advies en demonstraties ter plaatse aan. Wij weten wat er in de markt leeft en adviseren u graag over hedendaagse reiniging- en hygiënesystemen. Systemen die u zowel tijd als geld besparen.

HET BURGMAN TEAM
Het team van Burgman bestaat uit een groep enthousiaste accountmanagers, sales support medewerkers, technische dienst, magazijnmedewerkers, logistiek, inkoop en administratie.

Onze accountmanagers adviseren u met plezier en lossen uw eventuele reiniging- en hygiëneproblemen deskundig op. Onze sales support medewerkers staan u graag telefonisch te woord voor ondersteuning en advies of om uw order aan te nemen.

De technische dienst biedt service, pleegt onderhoud en is er voor het oplossen van storingen.

BURGMAN ALS STRATEGISCHE PARTNER
We zijn een servicegericht familiebedrijf dat graag meedenkt in het belang van de klant en vervolgens maatwerk levert. We weten wat er in de markt leeft, adviseren onze relaties, bieden de oplossing voor hun probleem en sluiten orders af. Met onze eigen technische dienst zijn we in staat om flexibel, snel en accuraat te reageren. Ons zeer uitgebreide assortiment is uit voorraad leverbaar. De klantengroep van Burgman omvat bedrijven en instellingen in diverse branches, zoals horeca, recreatie, industrie, overheden, onderwijs en kinderopvang. Wij gaan niet voor de snelle order, maar wij willen onze kennis in uw voordeel inzetten en uw strategische partner zijn!

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top