Overzicht Zet je regio op de kaart

Workshop: Zet je regio op de kaart 2022

Op donderdag 17 november 2022 organiseerde partner NRIT Media tijdens Recreatie Vakbeurs de workshop ‘Zet je regio op de kaart’. Met actuele trends, ontwikkelingen en uitdagingen. 6 topsprekers in 5 kwartier!

Klik hieronder om meteen naar de sessie te gaan die jij wilt bekijken:

Marieke van Doorn - Zet je regio op de kaart

De presentatie van Marieke van Doorn, planoloog gebiedsbeleving, workshop Zet je regio op de kaart tijdens Recreatie Vakbeurs 2022. Ze presenteert de Belevingskaart Het Drentse Veenland.

Jeffrey Belt, HISWA-RECRON - Zet je regio op de kaart

De presentatie van Jeffrey Belt van HISWA-RECRON op de workshop Zet je Regio op de kaart tijdens Recreatie Vakbeurs 2022. In zijn presentatie staat het perspectief van de ondernemer centraal en praat hij de aanwezigen bij over kansen en bedreigingen in de recreatiesector.

Elizabeth Stoit, Marketing Drenthe - Zet je regio op de kaart

De presentatie van Elizabeth Stoit van Marketing Drenthe op de workshop Zet je regio op de kaart tijdens Recreatie Vakbeurs 2022. Zij vertelt alles over Van Gogh in Drenthe.

Nynke Rixt Jukema, architect - Zet je regio op de kaart

De presentatie van Nynke Rixt Jukema, architect, op de workshop Zet je regio op de kaart tijdens Recreatie Vakbeurs 2022. Zij vertelt alles over de realisatie van de uitkijktoren Kollumeroord in de regio Lauwersmeer.

Janique Huijbregts, ANWB - Zet je regio op de kaart

De presentatie van Janique Huijbregts van de ANWB op de workshop Zet je regio op de kaart tijdens Recreatie Vakbeurs 2022. Zij vertelt alles over een onderzoek naar vrije tijd in de Zuidwestelijke Delta en 9 gouden regels voor het benutten van recreatieve meekoppelkansen.

Peter Steenhuis, Saxion - Zet je regio op de kaart

De presentatie van Peter Steenhuis van Saxion op de workshop Zet je regio op de kaart tijdens Recreatie Vakbeurs 2022. Hij vertelt alles over de ontwikkeling van een digitaal gebiedsplatform Weerribben-Wieden.

Toegang tot exclusieve content?

Wil jij exclusieve opnames terugkijken? Schrijf je in en krijg exclusief toegang tot deze content!

Scroll naar top