Overzicht kennissessies dag 2

Margreet Toonen, directeur De Rooi Pannen (HISWA-RECRON samenwerkingspartner) - Uit het onderwijs geklapt

Uit het onderwijs geklapt
Door: Margreet Toonen – Directeur De Rooi Pannen

Green Key, Erik van Dijk - In gesprek met Margé Hans, eigenaar Restaurant De Rheerzerbelten

Erik van Dijk gaat in gesprek met Margé Hans, eigenaar van restaurant De Rheerzerbelten. Hoe hebben zij hun Gouden Certificaat behaald? Wat is de meerwaarde van een Green Key certificaat?

Door: Erik van Dijk (National Operator Green Key)

Alfa Accountants en Adviseurs (HISWA-RECRON partner) Annelies van de Wetering, Senior Personeelsadviseur - Het behouden van geschikte werknemers en het upgraden van de kwaliteit van werknemers

Het behouden van geschikte werknemers en het upgraden van de kwaliteit van werknemers.

Door: Annelies van de Wetering
Senior Personeelsadviseur Alfa Accountants en Adviseurs

NRIT Media - Interview met directeur HISWA-RECRON Geert Dijks

De Duitse gast verandert zijn vakantiegedrag. Hij/zij gaat (weer) meer op (kortere) vakanties en maakt een inhaalslag op online gedrag. Samen met Qenner en Campingcare vertelt Cornel er meer over.

Door: Cornel Straver, ADAC Camping
Met: Arjan de Lat (CampingCare) en Ferdinand Westerman (Qenner).

HISWA-RECRON met Rosemarijn de Jong, Projectmanager Arbeidsmarktbranding- en Communicatie - Hoe kun je - als ondernemer - het beste nieuwe jonge medewerkers (MBO-ers) vinden voor jouw bedrijf?

Hoe kun je – als ondernemer – het beste nieuwe jonge medewerkers (MBO-ers) vinden voor jouw bedrijf?

Door: Rosemarijn de Jong
Projectmanager Arbeidsmarktbranding – en Communicatie HISWA-RECRON

Stratech, Robert Groot Jebbink (HISWA-RECRON partner) - Hoe kan automatisering helpen bij de huidige personeelstekorten in de recreatiebranche?

Een gesloten kiosk bij het zwembad, een (onderbezette) receptie die slecht bereikbaar is en de schoonmaakronde die door het gebrek aan personeel veel langer duurt. Allemaal voorbeelden van personeelsproblemen die ook in de recreatiebranche helaas steeds vaker aan de orde van de dag zijn. Hoe kan automatisering helpen om deze problemen op te lossen?

Door: Robert Groot Jebbink | Account Manager Recreatie bij Stratech

Herre Dijkema (Destinatie Nederland) - Een toekomstbestendige bezoekerseconomie

Een toekomstbestendige bezoekerseconomie
De komende jaren zijn cruciaal voor de Nederlandse toeristische sector die kampt met grote uitdagingen. Actie is nodig! De sector en politiek zijn gezamenlijk aan zet om te komen tot een toekomstbestendige brede bezoekerseconomie. Herre Dijkema duidt welke noodzakelijke stappen genomen moeten worden -bijvoorbeeld op het vlak van verduurzaming, innovatie en het creëren van passend aanbod- en welke kansen dit biedt voor ondernemers. Want kansen zijn er genoeg!

Door: Herre Dijkema, directeur van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Herre Dijkema spreekt namens de branchevereniging Destinatie Nederland (i.o.), waarin de destinatiemanagement- en citymarketingorganisaties van Nederland vertegenwoordigd zijn.

Vitaliteits-tafel | Jan Olthof, RekreaVakkrant, Jan Jaap Thijs (Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd), Niek Beimer (Stratech) en Roy Platje (RED Online Marketing)

Ronde tafel met o.a. de volgende onderwerpen: Hoe vitaal is de recreatiemarkt m.n. kampeerbedrijven en bungalowparken? Investeren versus desinvesteren? Hoe gaat het in de provincies? Hoe heeft het aanbod zich ontwikkeld? Prijsconcurrentie? Beïnvloeding op boekingsgedrag? Inzet socials hoe potentiële gast te bereiken?

Door: Jan Olthof | Eigenaar RekreaVakkrant
Met: Jan Jaap Thijs (Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd), Niek Beimer (Stratech) en Roy Platje (RED Online Marketing)

Richard Otten - De podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd met Pim Meijkamp (Vakantiepark Delftse Hout)

Door: Richard Otten | Partner RED Online Marketing | Eigenaar Travelmark (o.a. glamping.nl) | Oprichter TOP Animation | Host van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd
Met: Pim Meijkamp (Vakantiepark Delftse Hout)

Toegang tot exclusieve content?

Wil jij exclusieve opnames terugkijken? Schrijf je in en krijg exclusief toegang tot deze content!

Scroll naar top