Goupil G4M voor TV commercial Picnic

Goupil G4M voor TV commercial Picnic
Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.

Goupil G4M voor TV commercial Picnic

De Goupil G4 op de buis: voor de TV-commercial van Picnic heeft Eco-Mobiliteit 2 Goupil G4 modellen mogen klaarmaken. Bekijk de Picinic Goupil hier!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor de TV commercial van Picnic heeft Eco-Mobiliteit 2 Goupil G4M modellen klaar mogen maken. De 100% elektrische Picnic Goupils rijden al door het hele land, maar binnenkort rijden ze ook op uw TV de sterren van het doek!

Binnen no-time gereed
Razendsnel, in slechts 3 dagen, waren de Goupil modellen helemaal voorbereid op de TV commercial. Bij het voorbereiden van de Goupil zorgt Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit voor een verse opdruk op de Goupil en een grondige reiniging. Zo waren de auto’s helemaal klaar om de show te stelen!

Het model dat is gebruikt voor de Picnic TV commercial is de Goupil G4M. Ondanks dat er 1 Goupil G4M model is ingezet zullen beide modellen als Picnic bezorgauto’s de weg op gaan.

Over Picnic
In 2015 begon Picnic met 4 auto’s in Amersfoort. Nu 7 jaar later bezorgen er bijna 1.700 Goupils in zo’n 120 steden in Nederland verse boodschappen.

Hoog in het vaandel bij Picnic staat het milieu. Daarom rijden er voor het bedrijf enkel elektrische Goupils die ook nog eens nagenoeg geluidloos zijn. Door de smalle bouw zijn ze makkelijk te manoeuvreren in smalle straten én staan ze u (bijna) nooit in de weg. Ideaal voor Picnic!

Contact Information

Contact us

Scroll naar top