Geld verdienen met een vakantiewoning?

Geld verdienen met een vakantiewoning?
EEZZ – rent to relax

Geld verdienen met een vakantiewoning?

EEZZ verhuurt jouw vakantiewoning en verzorgt alle zaken rondom de verhuur!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

EEZZ ONTZORGD
Wanneer je besluit dat EEZZ de verhuur van jouw accommodatie op zich mag nemen, dan zorgen wij ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken om de administratie rondom de verhuur. We verzorgen de boekingen van jouw accommodatie en onderhouden het contact met de huurders. Ook de inning van de huren en de overige kosten nemen wij op ons.

Dat wij alle administratie voor jou regelen wil niet zeggen dat jij geen inzage hebt. Jij kunt wanneer je maar wilt inloggen in jouw persoonlijke omgeving op de website van EEZZ. Daar heb je altijd toegang tot de de status van de boekingen in jouw accommodatie en jouw administratie.

BEPAAL ZELF JOUW VAKANTIE
Maar wat levert dat dan op? Bij veel vakantiehuizen die je koopt ben je zelf niet vrij om te kiezen wanneer je gebruikt maakt van jouw accommodatie, maar bij EEZZ kan dit wel. Jouw accommodatie is in het beheer van EEZZ, dus niet alleen een goede investering, maar ook een fijne plek om zelf vakantie in te vieren. Speciaal hiervoor hebben wij drie opties opgesteld.

Optie 1: De “Rent” Verhuur; je zet via EEZZ jouw accommodatie in de verhuur en wilt zelf geen gebruik wil maken van de accommodatie.

Optie 2: De “EEZZ” Verhuur; dit betekent dat jouw accommodatie verhuurd wordt via EEZZ, maar je er ook zelf gebruik van kan maken. Je mag jouw eigen gebruik doorgeven buiten het hoogseizoen, feestdagen en vakanties.

Optie 3: De “Relax” Verhuur; jouw accommodatie wordt via EEZZ verhuurd, maar je kunt ten alle tijden eigen gebruik inplannen in de accommodatie. Enkel wanneer er al bevestigde boeking in de accommodatie staat, dient deze gerespecteerd te worden.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top