Efteling vervangt tien wagens door stille, 100% elektrische Goupils

Efteling vervangt tien wagens door stille, 100% elektrische Goupils
Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.

Efteling vervangt tien wagens door stille, 100% elektrische Goupils

Om de sprookjessfeer in de Efteling te behouden, maar de werkzaamheden toch op een duurzame manier uit te voeren heeft de Efteling gekozen voor negen Goupil G4 modellen.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Iedereen kent de sprookjesachtige beleving van de Efteling. Om deze sprookjessfeer te behouden, maar de werkzaamheden toch op een duurzame manier uit te voeren zijn de wagens van de Efteling vervangen door negen Goupil G4 modellen. Deze zijn geleverd door Bert van Loon Groentechniek.

Souvenir Express: Goupil G5 met een magische sfeer
De Goupils zullen overdag niet door het sprookjespark rijden, omdat dit afbreuk zou doen aan de sfeer van het park.

Succesvolle samenwerking Efteling en Bert van Loon Groentechniek
De Efteling is altijd op zoek naar de duurzaamste manieren om hun werk te doen. Daarom zochten ze een partner die mee wilde denken en snel kon schakelen. Goupil leverancier Bert van Loon Groentechniek is welgeteld 5 minuten van het park gevestigd, heeft alle duurzame kennis en kan snel handelen bij calamiteiten. Dé perfecte match dus!

Wij zijn enorm trots op deze mooie samenwerking en hopen deze in de toekomst voort te zetten. Voor de Efteling was dit in het begin spannend, maar zij kijken nu met een schuin oog richting de ontwikkelingen omtrent de Goupil G2 en G6.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top