Exposanten Studio

Recreatie Vakbeurs is dé vakbeurs in de Benelux voor een toekomstbestendige recreatiebranche, met meer dan 8.000 bezoekers en 300 exposanten. Dit jaar vindt de beurs plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 november 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Recreatie Vakbeurs is de ontmoetingsplek voor duizenden professionals uit de recreatiebranche die opzoek zijn naar inspiratie, nieuwe contacten én kennis! 

Nieuw dit jaar is de Exposanten Studio. Dit is een kennistheater speciaal ingericht voor exposanten om hun kennis over te brengen. Tegen een klein bedrag van €250,- kun je al deelnemen. Er zijn in totaal 7 slots per dag beschikbaar. Wees er snel bij want vol = vol!

Geef een kennissessie tijdens Recreatie Vakbeurs!
Weet jij onze bezoekers te inspireren met jouw best practise? Ben jij exposant bij Recreatie Vakbeurs en ga jij met je verhaal de diepte in en geef je specifieke feiten, advies, inzichten, resultaten, strategieën en tactieken? Dan bieden wij jou graag een podium tijdens Recreatie Vakbeurs 2023! Naast de extra zichtbaarheid tijdens de beurs, nemen wij jouw kennissessie(s) mee in onze communicatie. Zo worden de kennissessies live opgenomen en gedeeld op:

  • Een speciaal ingerichte pagina op onze website met een beschrijving van jouw kennissessie(s)
  • Nieuwsbrieven naar de bezoekersdatabase
  • Persberichten
  • Social media 

Hier moet jouw kennissessie aan voldoen 
Wij zijn opzoek naar een presentatie o.b.v. jouw expertise. Een presentatie met praktische tips die de bezoekers van Recreatie Vakbeurs direct kunnen toepassen. Een verkooppraatje of productsessie is niet toegestaan. Bij twijfel kunnen wij verzoeken op voorhand jouw presentatie door te sturen.

  • Geef een unieke lezing speciaal voor onze bezoekers
  • Een presentatie met één van jouw klanten heeft de voorkeur
  • De presentatie duurt maximaal 30 minuten, inclusief vragen
  • De aanleverdeadline voor de volledige omschrijving van jouw sessie is 15 september 2023

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen spoedig contact op om te bekijken of jouw kennissessie past binnen ons inhoudelijke programma. 

Maak jouw deelname compleet met een stand
Wij bieden enkel een podium aan onze exposanten. Door je te presenteren met een stand ontmoet je potentiële klanten, kun je jouw (nieuwe) producten en diensten presenteren en vergroot je jouw naamsbekendheid! 

Geef je op voor de Exposanten Studio

Scroll naar top