Exposanten Studio

Nieuw dit jaar is de Exposanten Studio. Dit is een kennistheater speciaal ingericht voor jou als exposant om jouw kennis over te brengen! Tegen een klein bedrag van €250,- per slot kun jij hier jouw best practise presenteren. 

Alle kennissessies worden opgenomen en gedeeld op onze social media kanalen, nieuwsbrieven (bezoekersdatabase), persberichten en onze website. 

De Exposanten Studio voor Recreatie Vakbeurs 2023 is vol! 

14 NOVEMBER 2023

15 NOVEMBER 2023

16 NOVEMBER 2023

BOEK OOK EEN SLOT IN DE EXPOSANTEN STUDIO

Weet jij onze bezoekers te inspireren met jouw best practise? Ga jij met je verhaal de diepte in en geef je specifieke feiten, advies, inzichten, resultaten, strategieën en tactieken? Dan bieden wij jou graag een podium tijdens Recreatie Vakbeurs 2023. Naast de extra zichtbaarheid tijdens de beurs, nemen wij jouw kennissessie(s) mee in onze communicatie!

Hier moet jouw kennissessie aan voldoen 
Wij zijn opzoek naar een presentatie o.b.v. jouw expertise. Een presentatie met praktische tips die de bezoekers van Recreatie Vakbeurs direct kunnen toepassen. Een verkooppraatje is niet toegestaan. Bij twijfel kunnen wij verzoeken op voorhand jouw presentatie door te sturen.

  • Geef een unieke lezing speciaal voor onze bezoekers
  • Een presentatie met één van jouw klanten heeft de voorkeur
  • De presentatie duurt maximaal 45 minuten, inclusief vragen
  • De aanleverdeadline voor de volledige omschrijving van jouw sessie is 15 september 2023

Wij bieden enkel een podium aan onze exposanten. Door je te presenteren met een stand ontmoet je potentiële klanten, kun je jouw (nieuwe) producten en diensten presenteren en vergroot je jouw naamsbekendheid! 

Scroll naar top