Van ‘t Ende Producties

Van ‘t Ende Producties

Van ‘t Ende Producties

About us

Van ‘t Ende Producties is dé belevenis & entertainment expert van Nederland! Wij creëren sensationele theatershows, educatieve projecten, spraakmakend live-entertainment, en belevingsconcepten. Met veel enthousiasme, passie en toewijding verzorgen wij daarnaast ook merchandising, showtechniek, mascotte/merk activatie en het thematiseren van een park, gebied of ruimte. Wij (co-)produceren volledige belevenisconcepten die iedere verwachting zal overtreffen.

Wij zijn storytellers. Dankzij de kracht van onze producties bezorgen wij uw doelgroep gegarandeerd een onvergetelijke herinnering!

Wanneer u op zoek bent naar één partij die álle zorg uit handen neemt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team, dat bestaat uit enthousiaste creatievelingen waaronder tekstschrijvers, (theater)technici, componisten, kostuummakers, decorbouwers en acteurs, staat garant voor totaalbelevenissen van het hoogste niveau dat naadloos aansluit bij uw organisatie, thema, wensen en mogelijkheden.

Jezelf een expert noemen op een bepaald gebied kan soms gewaagd zijn. In ons geval is het meer een gevoel van trots. Trots op het feit dat wij ons experts mogen noemen op het gebied van het creëren van totaalbelevenissen in de leisure-branche. Wij zijn constant bezig met het creëren van een optimale bezoekers-ervaring.

Deze garantie van een geluksmoment kunnen wij bieden dankzij onze jarenlange ervaring van creative geesten met maar één doel voor ogen: het creëren van totaalbelevenissen die entertainen, inspireren en verwonderen. Wij brengen uw verhaal tot leven!

News

Jobs

⭐️ Acteurs, actrices, entertainers, poppenspelers, mascottes gezocht! ⭐️

⭐️ Acteurs, actrices, entertainers, poppenspelers, mascottes gezocht! ⭐️

Kom jij werken of stage lopen bij het leukste bedrijf van Nederland. Wij verzorgen shows en entertainment in de themaparken van Nederland!

Voor het aanvullen van onze crew zijn wij opzoek naar M/V/X in alle leeftijden! 🎭

Stap in de rol van het hoofdkarakter van een een park, of ontwikkel jezelf tot poppenspeler mascotte.

Ben jij beschikbaar op weekenden, vakanties en feestdagen?

Stuur dan je gegevens + CV naar: info@michelvantende.nl ✉️

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top