Van Hees Infra Techniek BV

Van Hees Infra Techniek BV

Van Hees Infra Techniek BV

About us

Van Hees Infra Techniek biedt dé totaaloplossing op het gebied van ondergrondse infra en recreatietechniek.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de ondergrondse infra en recreatietechniek kunnen we ons inmiddels een echte Allround speler in deze sectoren noemen. Of het nu gaat over het calculeren, plannen en realiseren van een volledig nieuw terrein met gas, water, licht, riool, toegangscontrole en terrein aankleding of het vernieuwen van één onderdeel van de ondergrondse Infra; wij zijn dé partner waar je (letterlijk) op kunt bouwen.

Met kennis van zaken, een gespecialiseerd en betrokken team, persoonlijk contact en een laagdrempelige manier van samenwerken onderscheiden we ons in de branches waarin we actief zijn. We zijn er dan ook trots op dat we met veel van onze opdrachtgevers al jaren mogen samenwerken en dat we nog altijd dagelijks nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen.

Van Hees Infra Techniek is onderdeel van de Van Hees Groep uit Ravenstein. De Van Hees Groep levert een groot aantal diensten én producten voor de recreatiemarkt. Met Van Hees Infra Techniek, Van Hees Communicatie Techniek en Van Hees Infra Products hebben wij een oplossing voor iedere (recreatie) ondernemer.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top