TenZer

Over ons

TenZer, dé online specialist voor de recreatiebranche. ✔ Online Boeken oplossing ✔ VakantieApp ✔ Boekingszuil ✔ Online Marketing ✔ Website ontwikkeling

POPULAIR: Online Boeken
Wij hebben een Online Boeken oplossing ontwikkeld, compleet met Boekingsmanager en diverse widgets. Vele recreatiebedrijven maken momenteel gebruik van onze Online Boeken widgets en hebben daardoor een stijging in het aantal boekingen mogen ervaren. De Online Boeken widgets worden gekoppeld met bestaande reserveringssoftware zoals Tommy Booking Support, Tibos, etc. Onze Zoekbalk, Direct Boeken widget, Prijsmatrix en Arrangementenwidgets leveren aantoonbaar meer boekingen op. Onze specialiteit? Focus op rendement.

NIEUW: App
De VakantieApp is een absolute must-have voor campings, vakantieparken, groepsaccommodaties en B&B’s. De VakantieApp is namelijk een app speciaal voor je gast! Niet alleen in aanloop naar zijn/haar vakantie, maar ook tijdens de vakantie en na de vakantie kun je zo eenvoudig in contact blijven met je gast. Gasten kunnen hier informatie lezen, het animatieprogramma bekijken, broodjes bestellen, inchecken en nog veel meer. Download de demo van ons virtuele Vakantiepark TenZer en ontdek zelf de voordelen van de app! Meer weten over de App? Loop bij ons langs op de beurs, we vertellen je er graag alles over!

SPECIAL: Boekingszuil
Onze Boekingszuil is speciaal ontwikkeld voor de reserveringssoftware van Tommy Booking Support. Op de Recreatie Vakbeurs kun je de Boekingszuil zelf bekijken en testen. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om op de zuil te Zoeken & Boeken en selecteer een voorkeurslocatie op onze unieke plattegrondwidget.

Onze specialiteit is het verzorgen van meer bezoekers, meer boekingen en meer terugkerende gasten. Al ruim 10 jaar verzorgen wij online marketing activiteiten voor recreatiebedrijven in binnen- en buitenland.

Kom kennis maken op de beurs en ontdek de mogelijkheden!

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top