Seijsener Rekreatie-Techniek B.V.

Seijsener Rekreatie-Techniek B.V.

Seijsener Rekreatie-Techniek B.V.

About us

Lekker, als alles werkt zoals jij wil. Slimme technische oplossingen, die recreatie en vervoer prettig en eenvoudig maken. Bedacht en aangelegd door mensen die vooruitkijken, maar ook meedenken. Vakmensen. De mensen van Seijsener.

Wij maken alles net even slimmer: Langs de weg, in de stad, op campings en havens. Doordachte technische oplossingen die het leven relaxter maken. Voor ondernemers en gasten, vervoerders, gemeente en passanten.

Seijsener is de toonaangevende full-service partner voor techniek in recreatie en duurzame mobiliteit: We vinden uit. We voeren uit. Sinds 1963 leggen onze monteurs de nieuwste technische systemen aan. Vooraf goed doordacht en daarom altijd goed geregeld. Bestaat een oplossing nog niet? Dan maken we ‘m gewoon zelf. Zo ontwikkelt Seijsener elektrische oplaadpunten om het gebruik van stroom en water eenvoudig te regelen en af te rekenen.

Wij hebben plezier in wat we doen. En dat merk je. Geen half werk. Wel een helderplan, de beste producten en slimme oplossingen. Voor tevreden ondernemers, zorgeloze vakantiegangers, blije kapiteins en vrolijke chauffeurs.

Het is toch lekker als alles werkt zoals je wilt?

Slim bedacht. Goed uitgevoerd.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top