Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen BV
Kees Smit Tuinmeubelen BV

Kees Smit Tuinmeubelen

About us

Kees Smit Tuinmeubelen is terrasleverancier voor de zakelijke markt. Terraswensen tot realisatie brengen is onze specialiteit. Kees Smit Tuinmeubelen zorgt ervoor dat ieder terras sfeer ademt. Met meer dan 80 jaar ervaring in de branche en een collectie van ruim 4.000 artikelen zorgen wij voor een buitenleven op z’n mooist.

Als terrasleverancier voor de zakelijke markt weten wij dat geen enkel terras hetzelfde is. Samen zoeken we naar de juiste inrichting voor jouw bedrijf. Of het nu een klein of groot project is. De volledige collectie is te bekijken in de Experience Stores XXL. Hier ben je te allen tijde ­welkom. Liever een afspraak op locatie? Ook dat is mogelijk. Plan een afspraak in met één van onze accountmanagers en laat je verrassen door deskundig advies.

Benieuwd wat we voor jouw terras kunnen betekenen? Bezoek onze stand (nummer 189) op de Recreatie Vakbeurs. Wil je eerder met ons in contact komen of meer over ons weten? Vind alle informatie op https://www.keessmit.nl/zakelijk/. We kijken uit naar je komst.

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top