K3H Architecten en Adviseurs B.V.

K3H Architecten en Adviseurs B.V.

Over ons

K3H is een creatief en praktisch ingesteld architectenbureau dat zich toelegt op de uitstraling en functionaliteit van uw project. In de Recreatiesector zijn we in binnen- en buitenland actief, in de marktsectoren Retail, Utiliteit- en Woningbouw landelijk.

In de bijna twintig jaar van ons bestaan hebben we bewezen expertise ontwikkeld op het gebied van uitstraling, gastbeleving, operationele processen, gemeentelijke procedures, projectmanagement en duurzaamheid. Wij weten dat onze kennis doorslaggevend en van grote toegevoegde waarde is voor onze opdrachtgevers. Door te luisteren naar de ambities, wensen en ideeën van onze opdrachtgevers en deze te combineren met onze kennis ontstaan er innovatieve oplossingen welke resulteren in unieke en onderscheidende gebouwen en terreinen.

Onze kernactiviteit is het ontwerpen en uitwerken van gebouwen (zoals zwembaden, centrumgebouwen, sanitairgebouwen, hotels, recreatiewoningen en chalets) en terreinplannen voor familiebedrijven (campings, chaletparken en bungalowparken) en landelijk opererende concerns.

Tevens maken wij toekomstvisies waarin lange termijn ontwikkeling van recreatiebedrijven inzichtelijk wordt gemaakt. Dit kan gezien worden als een stip op de horizon waar men gefaseerd naartoe kan werken met een uitstraling passend bij de DNA van het bedrijf.

Bij (her)ontwikkelingen van recreatiebedrijven worden de door ons gemaakte toekomstvisies verwerkt in masterplannen met daarin ook analyses van onder andere het bestemmingsplan, de marktbehoefte, een doelgroeponderzoek en de gemeentelijke visie op toerisme.

Voor een onafhankelijke advies op de technische staat van opstallen en terreinen kunnen wij ondersteunen met een bureauonderzoek en onderzoek op locatie, met als resultaat een rapportage waarin alle belangrijke issues staan vermeld inclusief een doorkijk naar de benodigde investeringen voor de komende 10 jaar.

De door ons ontworpen gebouwen werken wij vanaf een vroeg stadium uit met een 3D tekenpakket waarin meerdere disciplines zoals installaties en constructies samengevoegd worden tot een virtueel gebouw (BIM-modelleren in Revit). Wij zijn ervan overtuigd opdrachtgevers met deze 3D modellen te helpen in het tegengaan van faalkosten en het (be)leefbaar maken van hun toekomstige droomgebouw en zo een toegevoegde waarde te leveren.

K3H Architecten, (re)creatief bouwen met de blik op de toekomst!

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top