J.W.P. Montagetechnieken

J.W.P. Montagetechnieken

J.W.P. Montagetechnieken

About us

Metal Solutions B.V. is al ruim 25 jaar een begrip in constructie plaatwerk. Inmiddels leveren wij een diversiteit aan maatwerk metaalproducten in binnen- en buitenland. Onze klanten waarderen ons om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Elk product is uniek, beantwoordt aan uw eisen en wensen en draagt zodoende bij aan uw succes. Daarom staan we altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën en denken graag met u mee over hoe deze te realiseren.
Onder de merknaam Huusq bouwt Metal Solutions B.V. privé sanitair units voor campings, vluchtelingencentra, festivals, privé gebruik en bedrijven.
Huusq is zeer compleet ingericht, eenvoudig te installeren, makkelijk te reinigen en voordelig in onderhoud. Huusq is verkrijgbaar als single of duo en in serie leverbaar. Huusq is betaalbare topkwaliteit van Nederlands fabricaat.
Onze units zijn geïsoleerd en het hele jaar door te gebruiken. Uiteraard is elke unit standaard uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Maatwerk is mogelijk met betrekking tot de inrichting of kleurstelling.
Huusq privé sanitair is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Dankzij het gebruik van gladde materialen, een glad binnenwerk voorzien van een PVC-toplaag en een polyester vloer met naadloze opstaande plint zijn de units eenvoudig te reinigen.
Elke sanitair unit heeft een eigen, afsluitbare technische ruimte met een warmtepomp-boiler, een reservoir voor het toilet en een aansluiting op water, elektriciteit en riolering.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top