Hertzinger

Hertzinger
Hertzinger

Hertzinger

About us

Internet, casting en verduurzaming. Wij adviseren je hierin graag van A tot Z, van tekentafel tot installatie lossen wij uitdagingen graag voor je op!

Zo zorgen wij voor snel, stabiel internet over verschillende bekabelingstypes, optimaliseren bestaande netwerken (coax), bieden Starlink-satellietinternet voor afgelegen gebieden en leveren back-upverbindingen voor continue connectiviteit. Gemoedsrust gegarandeerd.

Wij transformeren de TV-ervaring met geavanceerd casten, waardoor gasten hun favoriete streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ en meer kunnen meenemen naar hun accommodatie. Het is TV kijken op hun voorwaarden. Onze zakelijke casting oplossingen bieden advies en implementatie op maat, zodat je de perfecte oplossing voor jouw situatie krijgt. Wij helpen je om de juiste keuzes te maken en de ultieme kijkervaring te bieden aan jouw gasten.

Al 38 jaar leiden we bij Hertzinger in technologie en service. We blijven voorop lopen, nu door recreatieondernemers te begeleiden in het dynamische duurzaamheidslandschap. Ontdek op 14, 15 en 16 november wat we te bieden hebben: Microgrids, geavanceerde batterijoplossingen, duurzame onderkomens en het aanpakken van netcongestie. Dit alles met behoud van de vertrouwde Hertzinger-kwaliteit waarop u kunt rekenen!

News

Oplossen van netcongestie

Oplossen van netcongestie

Netcongestie is inmiddels een dagelijks begrip en raakt ook de recreatie ondernemingen. Dit zet een stop op nieuwbouw of uitbreidingen, met soms wachttijden van 10 jaar. Gelukkig zijn hier oplossingen voor! Wij adviseren je graag!

Read more »

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top