Eelco Koppelaar

Eelco Koppelaar

Eelco Koppelaar

About us

Omgevingen voor spelen, bewegen en ontmoeten is onze specialiteit als onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau. Met een achtergrond van landschapsontwerp houden wij ons voornamelijk bezig met buitenruimte voor ontspanning en plezier. De combinatie van onze groene achtergrond en onze inzet voor toekomstige generaties houdt in dat wij in onze projecten ook vormgeven aan maatschappelijke vraagstukken m.b.t. duurzaamheid, klimaatadaptatie, biodiversiteit, circulariteit, leefbaarheid en gezondheid.
Het team van Bureau Koppelaar zit hiervoor vol met creatieve en speelse ideeën.

Jobs

Tekenaar/calculator Spelen, bewegen & ontmoeten

We zijn op zoek naar iemand met een passie voor spelen, bewegen en ontmoeten in de buitenruimte. Je werkt ontwerpen uit tot een uitvoering gereed plan. Met gevoel voor praktijk en techniek zorg je voor de technische uitwerking van inrichtingsplannen, detaillering en verzorg je de calculaties bij de plannen.

View Jobs Ads »

Ontwerper Spelen, bewegen & ontmoeten

We zijn op zoek naar iemand met een passie voor spelen, bewegen en ontmoeten in de buitenruimte. Jouw ontwerpen zorgen ervoor dat mensen kunnen genieten van een groene en gezonde leefomgeving. Met gevoel voor realiteit en budget weet je wensen te vertalen naar concrete inrichtingsplannen en deze goed te visualiseren.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top