Control2Day B.V.

Control2Day B.V.

Control2Day B.V.

About us

Smart Camping is een slim energiemanagementsysteem die u inzicht en grip geeft op het energieverbruik van uw gasten. Bespaar op uw energiekosten en verdien uw investering in Smart Camping gegarandeerd terug.

* Lees het energieverbruik uit per campingplaats of
vakantiehuis
* Schakel zelf op ampèrage
* Zelf te bedienen op alle apparaten
* Koppel eenvoudig met uw reserveringssysteem
* Maakt geen gebruik van uw wifi-netwerk

News

Jobs

Servicemonteur

Servicemonteur

Als Servicemonteur/Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het configureren, testen en het opleveren van onze energiemanagementsystemen. Dit gebeurt deels op kantoor in Ravenstein en deels bij de klant. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland.

Je zorgt voor de juiste configuratie van de energiemanagement producten en het inrichten van een online web platform. Bij de klant ga je het volledige systeem operationeel te maken. Bij de installatie verhelp je eventuele storingen of doe je wijzigingen aan het systeem voor een optimale werking. Als laatste stel je een opleverrapport op en doe je een overdracht naar de klant.

Naast het in bedrijfstellen van de energiemanagement ben je tevens ook inzetbaar als (service-)monteur zowel in de werkplaats als bij de klant op locatie.

Je onderhoud het contact met klanten en je zorgt ervoor dat je je administratie altijd netjes bijhoudt. Je werkt in teamverband op projectlocaties, maar ook regelmatig zelfstandig.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top