BOERplay B.V.

BOERplay B.V.

BOERplay B.V.

About us

BOERplay richt al sinds 1961 de algemene buitenruimte in op gebied van spelen en bewegen. Rekening houdend met de vier menstypen (rauwers, douwers, bouwers en schouwers), verschillende leeftijdscategorieën en speelwaarden. Samen met een team van landschapsontwerpers kijken we bij de inrichting van de buitenruimte naar de functie van de omgeving en door wie deze wordt gebruikt. Zodat niet alleen kinderen ervan kunnen genieten, maar ook (jong)volwassenen en senioren.

Zowel kinderen als ouders creëren tijdens een recreatieverblijf samen nieuwe familieavonturen en verhalen voor thuis. Daar is een uitdagende speelplek een belangrijk onderdeel van. Voor kinderen is de omgeving één groot speelterrein, dat niet stopt bij een afgebakend gebied. Wanneer de fantasie genoeg geprikkeld wordt, is de beleving elke dag anders en blijft een speelplek aantrekkelijk. Door het aantrekkelijk inrichten van de speelruimte(s) van een recreatiepark, camping, horecagelegenheid e.d. dragen we bij aan de aantrekkingskracht van de onderneming en de verblijfsduur van gasten.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.boerplay.com

News

Jobs

Verkoopadviseur België Vlaams-Brabant & Oost-Vlaanderen

Verkoopadviseur Primair Onderwijs

Als Verkoopadviseur Primair Onderwijs onderhoud je relaties met basisscholen, kinderdagverblijven en onderwijsinstellingen. Je werkt nauw samen met twee collega Verkoopadviseurs Primair Onderwijs die werken in andere regio’s. Door gerichte acquisitie realiseer je uitbreiding van het huidige klantenbestand. Je bent gedreven, resultaatgericht en je kunt het onderwijsveld enthousiasmeren met onze vernieuwende concepten voor het onderwijs, zoals bijvoorbeeld 321Start! Je weet klantvragen over de inrichting, bijvoorbeeld het vergroenen van het schoolplein te vertalen in oplossingen die je inspirerend en professioneel kunt presenteren. Vanzelfsprekend weet je wat er in het onderwijs speelt, beschik je over een netwerk in het primair onderwijs en houd je (online) de ontwikkelingen bij. Op actieve wijze verdiep en verbreed je dit netwerk om zodoende nieuwe kansen te creëren en kansen te pakken.
Jouw verkochte projecten begeleid je, samen met projectleiding, tot aan de oplevering.

View Jobs Ads »
Productontwerper

Productontwerper

Play hard, work hard. Bij BOERplay hebben we deze bekende uitspraak maar even omgedraaid. Buiten spelen is belangrijk en dat merken we hier maar al te goed. BOERplay groeit snel en ons team Productontwerp kan wel wat extra hulp gebruiken!

View Jobs Ads »
Houtbewerker / Monteur Speeltoestellen (M/V)

Houtbewerker / Monteur Speeltoestellen (M/V)

Als Houtbewerker/Monteur Speeltoestellen vervaardig je aan de hand van een werktekening speeltoestellen en straatmeubilair van (natuurlijk gevormd) hout. Je bewerkt het hout en zet de toestellen en het straatmeubilair in elkaar. Je maakt hierbij gebruik van verschillende technieken en gereedschappen zoals boren, zagen en het werken met de kettingzaag. Ook controleer je de kwaliteit en de compleetheid van de producten die klaarstaan voor levering of montage.

View Jobs Ads »
Ontwerper Landschap/ Buitenruimte

Ontwerper Landschap/ Buitenruimte

Ter versterking van ons ontwerpteam zijn wij op zoek naar een Ontwerper Buitenruimte (parttime/fulltime). Als Landschapsontwerper / Ontwerper Buitenruimte maak je kwalitatief hoogwaardige en vernieuwende ontwerpen en voorstellen voor de inrichting van de buitenruimte. Je vertaalt de klantwens naar een aantrekkelijk en innovatief projectontwerp. De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van sport- en speelplekken voor gemeentes, scholen en recreatiebedrijven. Ook ontwerpen wij zorgtuinen voor zorginstellingen.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top