Van Hees Infra Techniek BV

Over ons

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor de perfecte ondergrondse infrastructuur en alle daar bijhorende technieken. En juist deze technieken, die je bijna nooit ziet en waar niemand bij stil staat, laten ons hart sneller kloppen.

“Van Hees Infra Techniek biedt dé totaaloplossing op het gebied van ondergrondse infra en recreatietechniek”

Met meer dan 20 jaar ervaring in de ondergrondse Infra en Recreatietechniek kunnen we ons inmiddels een echte Allround speler in deze sectoren noemen. Of het nu gaat over het calculeren, plannen en realiseren van een volledig nieuw terrein met gas, water, licht, riool, toegangscontrole en terrein aankleding of het vernieuwen van één onderdeel van de ondergrondse Infra; wij zijn dé partner waar je (letterlijk) op kunt bouwen.

Met kennis van zaken, een gespecialiseerd en betrokken team, persoonlijk contact en een laagdrempelige manier van samenwerken onderscheiden we ons in de branches waarin we actief zijn. We zijn er dan ook trots op dat we met veel van onze opdrachtgevers al jaren mogen samenwerken en dat we nog altijd dagelijks nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top