Bemiddeling

EEZZ – rent to relax

Share product:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Description

Bij EEZZ zijn we dé schakel tussen vakantieparken, accommodatie-eigenaren en hun gasten. Onze missie is simpel: we willen een vlekkeloze ervaring bieden voor gasten, terwijl accommodatie-eigenaren zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn, zonder gedoe rondom promotie en verhuur. Bij EEZZ nemen we het hele verhuurproces van vakantiewoningen van A tot Z uit handen.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat standaardservices, administratieve taken, directe gastencommunicatie, grondige schoonmaak na elke boeking en flitsende marketing- en promotieactiviteiten. We gaan zelfs zo ver dat we de sleuteloverdracht aan gasten bij elke boeking regelen. In geval van nood, zoals stroomstoringen of andere urgente zaken, staat onze storingsdienst altijd paraat om te helpen. Alles met één doel voor ogen: het volledig ontzorgen van zowel de eigenaren als de gasten tijdens hun verblijf.

Bij EEZZ werken we met passie en toewijding om een uitstekende ervaring te bieden aan zowel gasten als eigenaren. Ben je benieuwd naar wat EEZZ voor jou en jouw accommodatie kan betekenen? We zijn er om al je zorgen weg te nemen, inclusief alle praktische en administratieve taken. Ook verzorgen we het complete gastencontact.

Onze accommodaties bevinden zich op de mooiste vakantieparken en campings door heel Nederland. We adverteren op vooraanstaande internationale websites en ontwikkelen voor elke accommodatie een strategie voor maximale promotie. Bovendien plaatsen we de accommodaties op onze eigen website en delen ze uitgebreid via onze socialemediakanalen. Ons ultieme doel? De accommodaties in de spotlights zetten en ze optimaal verhuren. Bij EEZZ maken we van vakantie vieren een zorgeloze én winstgevende ervaring.

Other products

Contact information

Contact us

Scroll naar top