I.C.Y. BV

I.C.Y. BV

I.C.Y. BV

About us

ICY is een innovatief bedrijf dat zich met haar producten en diensten met name richt op procesverbetering en energiebesparing. Ten behoeve van deze producten ontwikkelen wij zowel hardware als software.

Voor bungalowparken bieden wij een systeem waarmee het mogelijk is om vanuit de receptie draadloos uw accommodaties te beheren. Denk hierbij aan monitoring van het stroomverbruik, het beheren en instellen van de verwarming en het ontvangen van cv-drukalarm, rookalarm en inbraakalarm.

Voor Campings en Jachthavens bieden wij een systeem waarmee het mogelijk is om vanuit de receptie draadloos stroompunten in te stellen, Denk hierbij aan het instellen op een bepaald maximaal amperage, het meten van stroomverbruik, het instellen van een prepaid kWh tegoed en het uitschakelen van stroom wanneer een plek niet bezet is.

Beide systemen zijn te koppelen aan alle bekende boekingssystemen, zodat instellingen afgestemd kunnen worden op het al dan niet geboekt zijn van een accommodatie of kampeer- of ligplaats.

Veel van onze producten zijn Cloud georiënteerd waarmee een hoge mate van betrouwbaarheid en flexibiliteit wordt gerealiseerd.
Uitgangspunt voor al onze producten is een ‘plug and play’-filosofie en een hoge ‘Return On Investment’.

Wij combineren een zo laag mogelijke investering met een kwalitatief hoogstaand product dat lang meegaat. Kwaliteit en duurzaamheid zijn ons streven.

I.C.Y. B.V. is gevestigd in Lemmer in Friesland. Al onze oplossingen en producten zijn daar bedacht en ontwikkeld door een team toegewijde mensen.
Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben, gebeurt ook de productie en assemblage bij Nederlandse bedrijven.
Zo stimuleren wij niet alleen de lokale economie, maar hebben we ook grip op het totale proces.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top