Haaks BV

Haaks BV

Haaks BV

About us

Haaks is een bouwer van recreatie woningen, Tiny houses en Eco Woningen uit Oss

Een nieuw geluid laten horen, nieuwe producten ontwikkelen en hiermee mensen blij maken, Pim Gijsbers en Jules Luijpen, de eigenaars van Haaks, zijn met een vernieuwende kijk op de recreatiemarkt gekomen. Na de ontwikkeling en bouw van een eerste camper in 2017 volgde al snel de Nano houses, in de eerste maanden van 2020 hebben ook deze Nano houses een grote vlucht genomen en zijn er verschillende geplaatst op recreatieparken in Nederland.

Herkenbaar
Een Haaks herken je snel. Van dichtbij door de strakke manier van afwerken, van veraf door de combinatie van vorm met materiaalkeuze.

Unieke productiemethode
We ontwerpen in 3d en produceren computergestuurd. Deze combinatie zorgt voor een eindproduct wat geen nabewerking behoeft. De uiteindelijke eindassemblage is een proces wat secuur en hoogwaardig gebeurt en wat leidt tot een product van hoge kwaliteit. Dit voel je en zie je wanneer je naar bijvoorbeeld de gefreesde rondingen kijkt. Maar ook als je het lijnenspel van de huisjes bekijkt

Duurzame productie
Duurzaamheid zit bij Haaks in het DNA. Dit is een groene leidraad in het gehele proces. Steeds worden de meest verantwoorde materialen gekozen. De onderdelen worden, als het ook maar enigszins mogelijk is, lokaal geproduceerd en ingekocht. Deze lokale manier van ondernemen zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren en de lokale economie steunen. Daarnaast houdt het de voetafdruk van onze camperss klein. Onze producten zijn zo veel mogelijk biobased en circulair gebouwd. Ook zijn wij ons aan het ontwikkelen op het bouwen van Natuur inclusieve huisjes.

Bouw op maat
Haaks kan campers en huisjes ook op maat bouwen zodat de klant altijd het perfecte product aanschaft. Samen met de klant worden de wensen op een rijtje gezet. Deze wensen worden omgezet naar maatwerk. Hierbij worden altijd A-kwaliteit onderdelen gebruikt geselecteerd op minimaal onderhoud en maximale levensduur.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top