Je kennis bij laten spijkeren door experts uit de recreatie branche? Schuif aan bij een van de inspirerende sessies tijdens Recreatie Vakbeurs die plaatsvindt op 16, 17 en 18 november 2021. Wij dragen zorg voor een kennisprogramma met actuele onderwerpen die voor u als recreatieondernemer zeer de moeite waard zijn!

In samenwerking met diverse kennis- en mediapartners zijn wij de kennissessies aan het vormgeven. Deze gaan u inzicht geven in de laatste ontwikkelingen in online marketing, de toekomst van de recreatiesector en financiering. Bent u er ook bij?

Dagprogramma's

Recreatief financieren middels crowdfunding
Wim Burger – Business Development Manager – Geldvoorelkaar.nl 

In 2011 ging Geldvoorelkaar.nl live als eerste crowdfunding platform in Nederland. In reactie op de krediet- en bankencrisis had de markt behoefte aan alternatieve routes voor financiering. De missie van Geldvoorelkaar.nl is om het financiële landschap op een positieve wijze te veranderen door bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland. Inmiddels is er via Geldvoorelkaar.nl meer dan 230 miljoen euro gefinancierd voor een grote diversiteit aan ondernemingen. Ondernemers actief in de recreatie branche benutten crowdfunding naast financiering ook voor marketing. Een goed opgezet crowdfunding project bereikt immers duizenden investeerders!

Online marketing
Geert Buskes – eigenaar Effecty en schrijver ‘Online marketing de essentie’

Begint de gastreis al voor de slagboom? Ja! Van zoeken naar een verblijf tot fan van je vakantiepark of hotel; het optimaliseren van de gastreis is een hot topic. Tijdens deze sessie vertelt Geert Buskes waar de echte kansen liggen en hoe dit het beste aangevlogen kan worden binnen een snel veranderende digitale wereld. 

Toekomst Recreatiesector 
Toekomsttafel met Jan Olthof – eigenaar RekreaVakkrant, Goof Lukken – Senior lecturer Attractions & Theme Parks Management, Tourism and Leisure en Gerrit Jan Hagedoorn – eigenaar Vrijetijdspark de Beerze Bulten

Aan de toekomsttafel komen de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor het komende jaar aan bod. Waar moeten we nu op inspelen? Kennis en visies hierover worden gedeeld aan deze tafel. Goof Lukken zoomt in zijn kennissessie o.a. in op de huidige trends en ontwikkelingen. 

Scroll naar top