NRIT Media interviews experts arbeidsmarkt en vakantieparken

Dinsdag 14 november 11.00 uur, dubbelinterview NRIT Media met Jeffrey Belt (adjunct-directeur HISWA-RECRON) en Simone Romijn (Kenniscentrum CELTH) over de arbeidsmarkt en human capital. Woensdag 15 november 11.00 uur, dubbelinterview NRIT Media met Klaas van Erp en Jappe Eggink (Maas recreatie bedrijfsmakelaardij) over vakantieparken, trends en de kracht van vastgoed.

 

Het dossier personeelstekort hangt als een molensteen om de nek van de sector. Jeffrey Belt (adjunct-directeur HISWA-RECRON) onderneemt veel acties om personeel voor de sector te behouden, de kwaliteit van het werk in de sector te verhogen en de vele verplichtingen tot opleiden goed te sturen. Geen makkelijke opdrachten. Hij gaat in gesprek met CELTH-deskundige in ‘human capital’ Simone Romijn. Over de gezamenlijke oplossing voor dat tekort. En is er wel of geen imagoprobleem? Waar moet je de problemen oppakken en wie weet, kan CELTH daar zomaar een sleutelrol in spelen.

 

Klaas van Erp en Jappe Eggink van Maas recreatie bedrijfsmakelaardij kennen de markt van campings, vakantieparken, wellnesslocaties en jachthavens helemaal. De markt is in beweging. De ondernemers willen en moeten verduurzamen. De energiekosten lopen op en de consument vraagt om innovatie in beleving. Met het duo worden niet alleen die huidige trends maar ook wat er nog meer aankomt besproken. Kom kijken bij de locatie ‘Recreatie Studio’ op 15 november om 11.00 uur. 

Klik op onderstaande button voor het complete kennisprogramma van Recreatie Vakbeurs 2023!

Scroll naar top