Het team van Recreatie Vakbeurs ging in gesprek met Ronald Boswinkel en Annette Goor van Veluwe Chalets Makelaars. De makelaars vertelden ons meer over het bedrijf, hun aanbod en wat ze willen laten zien op de komende 20ste jubileumeditie. Waar staan zij voor en wat willen ze volgende week laten zien tijdens Recreatie Vakbeurs? Vandaag in de spotlight: Veluwe Chalets Makelaars!

Veluwe Chalets Makelaars en Utrecht Chalets Makelaars zijn ontstaan door de grote vraag vanuit de markt over aan- en verkoop van recreatiewoningen. De recreatieondernemer is namelijk op zoek naar een gedegen verkoop- & marketing partij die is ingericht op de verkoop, vervanging en ontwikkeling van nieuwe chalets en uw recreatieonderneming. Veluwe Chalets Makelaars is een full-service recreatiemakelaar met onafhankelijke dienstverlening. Met een pakkende marketingstrategie zorgt Veluwe Chalets Makelaars ervoor dat klanten niet om de advertentie van jouw chalet heen kunnen. Iedereen is van harte welkom voor een afspraak, of dat nu digitaal is op het kantoor op de Veluwe. De expertise van het bedrijf ligt op de verkoop van chalets en/of bungalows op huurgrond, koopgrond of erfpacht. 

De doelgroep van Veluwe Chalets Makelaars zijn recreatieondernemers die op zoek zijn naar mogelijkheden en ondersteuning bij de optimalisatie van hun recreatieonderneming. Ook staat Veluwe Chalets Makelaars klaar om te helpen bij verkoop en planontwikkeling van het park en/of camping. Zo biedt het bedrijf zowel producten als diensten aan, producten in de vorm van aangeboden chalets en bungalows voor consumenten. De dienstverlenende kant zit hem in advisering en realisatie van nieuwbouw objecten en daarnaast het genereren van leads voor een project.

Tijdens de 20e editie van Recreatie Vakbeurs wil Veluwe Chalets Makelaars hun dienstverlening presenteren aan recreatieondernemers. Ze gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat ze kunnen betekenen voor jouw recreatieonderneming. Je vindt ze op stand nummer 627 in hal 6. Over een paar dagen is het zover, Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg op 15, 16 en 17 november 2022. Naast Veluwe Chalets Makelaars vind je meer dan 300 exposanten die je graag al hun oplossingen laten zien voor de recreatiesector. 

Registreer nu gratis je ticket via onderstaande button!

 

Deel dit bericht

Scroll naar top