Europa-Park Resort: De meest populaire toeristische bestemming in Duitsland

Tussen september 2022 en juni 2023 heeft het Duitse Verkeersbureau een online enquête gehouden onder meer dan 25.000 reizigers van over de hele wereld om de populairste toeristische attracties in Duitsland te bepalen. Het resultaat: het Europa-Park Resort staat bovenaan in deze ranglijst en is daarmee de populairste bestemming van Duitsland.

Op posities twee en drie staan ook ondernemende dagattracties, namelijk: Miniatur Wunderland in Hamburg en het attractiepark Phantasialand in Brühl.

Duitsland is een land van attracties. Unieke bezienswaardigheden trekken gasten van over de hele wereld. Maar welke gebouwen en natuurlijke schoonheden zijn het populairst? Met deze openlijk gestelde vraag richtte het Duitse Verkeersbureau zich rechtstreeks tot de buitenlandse gasten. Ongeveer 25.000 mensen uit meer dan 20 landen stemden vorig jaar op hun persoonlijke favoriet.

Na wereldberoemde attracties zoals kasteel Neuschwanstein, de Dom van Keulen en vele andere steden en bezienswaardigheden, is nu het Europa-Park Resort, in het voormalige vissersdorp Rust, de meest gewilde vakantiebestemming in Duitsland. Hier kunnen jong en oud meer dan 100 attracties en shows en 16 Europese themagebieden ontdekken en beleven. De zes viersterrenhotels in het park en Waterwereld Rulantica maken het grootste attractiepark van Duitsland tot een unieke bestemming voor een korte vakantie.

Klik op onderstaande button voor het complete artikel van partner Pretwerk.nl.

Europa Park
Europa Park

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top