Overnachten bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Een fantastische overnachtingstip! ​​

Gedurende de beursdagen van Recreatie Vakbeurs 2021 heeft u de mogelijkheid om op slechts 10 min. van Evenementenhal Hardenberg te overnachten. In samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen hebben wij speciaal voor u een super mooie aanbieding. Na een intensieve, maar geslaagde beursdag is het natuurlijk heel fijn om even lekker te ontspannen in één van de lodges. 

Hoe ziet de beursaanbieding eruit? ​

Optie 1: Deze overnachting is geldig voor 2 personen en bestaat uit 2 overnachtingen*, inclusief ontbijt (bezorgd bij de accommodatie), bedlinnen, handdoeken en een keukenpakket. Dit alles voor slechts € 197,50 per lodge. Dat betekent maar € 49,- per persoon per nacht!

Optie 2: Deze overnachting is geldig voor 2 personen en bestaat uit 3 overnachtingen*, inclusief ontbijt (bezorgd bij de accommodatie), bedlinnen, handdoeken en een keukenpakket. Dit alles voor slechts € 280,- per lodge. Dat betekent maar € 46,- per persoon per nacht!

Wilt u graag een collega meenemen?

Dat kan! Voor een toeslag van maar € 45,- p.p. bij 2 nachten en € 60,- p.p. bij 3 nachten kunt u gezellig nagenieten in de lodge onder het genot van een hapje en drankje met collega’s. Zorg dat u erbij bent, want vol = vol! 

Hoe kan ik mijn Raccoon Lodge boeken?

Dat gaat heel eenvoudig! Stuur een e-mail naar groepsservice@slagharen.com o.v.v. Recreatie Vakbeurs met daarin de n.a.w. gegevens van de gasten die in de accommodatie verblijven, de datum van inchecken en het aantal overnachtingen. Let op: in deze periode is het attractiepark gesloten en reserveren gaat op basis van beschikbaarheid.

Belangrijk: 
aangezien Attractie- & Vakantiepark Slagharen in de winterperiode gesloten is, ontvangt u op voorhand een brief met daarin alle informatie. Ook wordt uw sleutel, de parkeerkaarten en plattegrond per post naar u verstuurd. Inchecken gebeurt dus niet ter plekke, maar voorafgaand aan uw bezoek. Uiteraard is het attractiepark gewoon telefonisch bereikbaar. U kunt bellen naar het noodnummer via: 0523 – 285350. 
 

Scroll naar top