Overnachten bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Een fantastische overnachtingstip! ​

Gedurende uw bezoek aan Recreatie Vakbeurs 2021 heeft u de mogelijkheid om op slechts 10 min. van Evenementenhal Hardenberg te overnachten. In samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen hebben wij speciaal voor u een super mooie aanbieding. Na een geslaagde beursdag kunt u lekker nagenieten in één van de lodges.  

Hoe ziet de beursaanbieding eruit?

Deze overnachting is geldig voor 2 personen en bestaat uit 1 overnachting, inclusief één dag ontbijt (bezorgd bij de accommodatie), bedlinnen, handdoeken en een keukenpakket. Dit alles voor slechts € 141,50 o.b.v. 2 personen

Wilt u graag een collega meenemen?

Dat kan! Voor een toeslag van maar € 45,- p.p. kunt u gezellig nagenieten in de lodge onder het genot van een hapje en drankje met collega’s.
Zorg dat u erbij bent, want vol = vol

Hoe kan ik mijn Raccoon Lodge boeken?

Dat gaat heel eenvoudig! Stuur een e-mail naar groepsservice@slagharen.com o.v.v. Recreatie Vakbeurs met daarin de n.a.w. gegevens van de gasten die in de accommodatie verblijven en de datum van inchecken. Let op: in deze periode is het attractiepark gesloten en reserveren gaat op basis van beschikbaarheid.

Belangrijk: aangezien Attractie- & Vakantiepark Slagharen in de winterperiode gesloten is, ontvangt u op voorhand een brief met daarin alle informatie. Ook wordt uw sleutel, de parkeerkaarten en plattegrond per post naar u verstuurd. Inchecken gebeurt dus niet ter plekke, maar voorafgaand aan uw bezoek. Uiteraard is het attractiepark gewoon telefonisch bereikbaar. U kunt bellen naar het noodnummer via: 0523 – 285350.  

Scroll naar top