Overnachten bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Een fantastische overnachtingstip! ​

Gedurende uw bezoek aan Recreatie Vakbeurs 2020 heeft u de mogelijkheid om op slechts 10 min. van Evenementenhal Hardenberg te overnachten. In samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen hebben wij speciaal voor u een super mooie aanbieding. Na een geslaagde beursdag kunt u lekker nagenieten in één van de lodges.  

Hoe ziet de beursaanbieding eruit?

Deze overnachting is geldig voor 2 personen en bestaat uit 1 overnachting, inclusief één dag ontbijt (bezorgd bij de accommodatie), bedlinnen, handdoeken en een keukenpakket. Dit alles voor slechts € 141,50 o.b.v. 2 personen

Wilt u graag een collega meenemen?

Dat kan! Voor een toeslag van maar € 45,- p.p. kunt u gezellig nagenieten in de lodge onder het genot van een hapje en drankje met collega’s.

Zorg dat u erbij bent, want vol = vol

Hoe kan ik mijn Raccoon Lodge boeken?

Dat gaat heel eenvoudig! Stuur een e-mail naar groepsservice@slagharen.com o.v.v. Recreatie Vakbeurs met daarin de n.a.w. gegevens van de gasten die in de accommodatie verblijven en de datum van inchecken. Let op: in deze periode is het attractiepark gesloten en reserveren gaat op basis van beschikbaarheid.

 

 

Belangrijk: u kunt op de dag van aankomst, woensdag 18 november, inchecken van 08:00 – 17:00 uur. Mocht u later willen inchecken, dan is dit uiteraard ook nog mogelijk. Op voorhand kunt u zich aanmelden via het volgende telefoonnummer: 0523 – 285369. Mocht dit nummer niet beschikbaar zijn, dan kunt u het noodnummer bellen op: 0523 – 285350. 

Scroll naar top