Vakantieparken RCN in stemmige nieuwe huisstijl

Beschrijving

Vakantieparken RCN in stemmige nieuwe huisstijl

๐Ÿณ๐Ÿฌ ๐—๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด ๐—ท๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—บ ๐—ฅ๐—–๐—ก ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—น
De restyling van de parken heeft een goede reden. RCN Vakantieparken bestaat namelijk 70 jaar. In 1952 opende RCN met Het Grote Bos haar eerste park. Inmiddels zijn ze met 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland uitgegroeid tot een bekende speler op de recreatiemarkt. Om dit jubileumjaar luister bij te zetten is in januari de nieuwe huisstijl geรฏntroduceerd.

โ€œDeze nieuwe, eigentijdse visuele identiteit met frisse kleuren geeft het jubileumjaar extra glans en we zijn hiermee helemaal klaar voor de toekomst!โ€ aldus Marketing Manager Martin van Schaik.

๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป, ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป
Het doorvoeren van de nieuwe huisstijl wordt per locatie uitgevoerd. Aan iedere vernieuwing gaat een inventarisatie vooraf. Er wordt een plan gemaakt waarbij een goede routing middels bewegwijzering naar de verschillende objecten centraal staat. Met deze basis kunnen we de productie en later de plaatsing op locatie uitvoeren.

Voor de staanders van de verschillende borden en portalen zijn duurzame kastanje houten palen gebruikt. In combinatie met helder gekleurde tekstpanelen geeft dat een frisse, natuurlijke uitstraling. De link naar de kleuren van het nieuwe logo (het geel van de zon, het blauw van water en het groen van de natuur) komt mooi terug in de bebording.

๐—•๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐˜€๐˜๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜
Onze Servicedienst wegbeheer heeft inmiddels menig park van nieuwe bewegwijzering voorzien. Met als resultaat mooie duurzame visitekaartjes voor deze gastvrije organisatie!

Geรฏnspireerd geraakt door de restyling van RCN? We gaan ook graag met uw project aan de slag! We brengen ruime ervaring, creativiteit en mooie materialen mee om u te ondersteunen! Onze adviseur bewegwijzering Edzard Bick gaat graag met u in gesprek! Maak dus snel een vrijblijvenden afspraak!

Scroll naar top