toiletkraan op directe waterleidingdruk. Dubbele bediening 3l/6l, Soepele bediening, Directe spoeling: geen stilstaand water, met 10 jaar fabrieksgarantie.

Beschrijving

toiletkraan op directe waterleidingdruk. Dubbele bediening 3l/6l, Soepele bediening, Directe spoeling: geen stilstaand water,  met 10 jaar fabrieksgarantie.

Toiletten met reservoir zijn ontworpen voor huishoudelijk gebruik en zijn bijgevolg niet bestand tegen intensief gebruik. Ze vormen een bron van terugkerende problemen in publieke ruimten. Zo zijn ze gevoelig voor kalkaanslag en zorgt de spoeling voor geluidshinder. Ook bevorderen de reservoirs bacteriegroei en vormen ze een risico op permanente lekkages bij gebruik in openbare ruimten.
De directe spoeling, die echt efficiënt is qua waterdichtheid en ontworpen is voor intensief gebruik, is de enige oplossing die specifiek bestemd is voor publieke ruimten.

Dankzij het ontbreken van een reservoir voorkomt het toiletsysteem met directe spoeling stilstaand water en kalkaanslag of vuilophoping in de sanitaire Installatie. Dit systeem is daarom hygiënischer dan een toilet met reservoir, gaat bacterievorming tegen en verzekert een totaal comfort voor de gebruiker dankzij zijn bijzonder efficiënte spoeling.

Aangezien het systeem direct is aangesloten op het waterleidingnet, hoeft er geen reservoir bijgevuld te worden na het spoelen. Hierdoor kan meteen een volgende spoeling geactiveerd worden en hoeft de gebruiker niet te wachten. Bovendien is het systeem met directe spoeling uitermate geschikt voor ruimten met hoge bezoekfrequentie dankzij de korte spoeltijd van 7 seconden. Geen geluidsoverlast meer!
De vele voordelen van het toiletsysteem met directe spoeling – verbeterde hygiëne, geen lekkages, waterbesparing, minder en vereenvoudigd onderhoud – maken het system zeer snel rendabel.

Doordat het specifiek ontwikkeld werd voor gebruik in publieke ruimten en aangepast is aan de nieuwe milieuregelgeving, heeft dit toiletsysteem de beste kwaliteit/levensduur/prijs verhouding voor dit type toepassing.

Graag komen wij vrijblijvend bij u aan om samen een projectgericht technisch advies vooraf te realiseren. Wij hebben voor u de oplossing voor al uw bedrijfssanitaire issues!

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top