Stratech nu Business Partner van HISWA-RECRON

Beschrijving

Stratech nu Business Partner van HISWA-RECRON

HISWA-RECRON en Stratech hebben onlangs het samenwerkingscontract HISWA-RECRON Partner in Business getekend. Stratech was al een betrokken kennispartner van de branchevereniging en met het tekenen van dit contract wordt onze samenwerking voortgezet én geïntensiveerd.

Innovatieve kennispartner
“Stratech is al enige jaren een innovatieve kennispartner van HISWA-RECRON en daar zijn we super blij mee. Zij ontzorgen de recreatieondernemers door het bieden van de juiste ondersteuning en automatisering van alle bedrijfsprocessen, zoals reserverings- en boekingssystemen. Mede door het monitoren van de markt, het signaleren van ontwikkelingen en het leveren van de benchmarkgegevens bekleden zij een belangrijke en specialistische rol in de recreatiebranche en voor onze vereniging”, aldus Jeffrey Belt – Hoofd afdeling Leisure & Recreatie bij HISWA-RECRON.

Samen de recreatiebranche naar een hoger niveau brengen
Ook Mark Gerrits – Business Manager Recreatie van Stratech – is blij met de uitbreiding van de samenwerking met de branchevereniging. “Wij willen meer dan alleen softwareleverancier zijn voor onze klanten. Met onze jarenlange kennis in de recreatiebranche weten wij als geen ander wat er speelt bij recreatiebedrijven en waar hun behoeftes liggen. We staan midden in de markt en zorgen sámen met onze klanten en partners voor meer succes voor de recreatieondernemer. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen streven we altijd langdurige relaties na, zo ook met de HISWA-RECRON. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de recreatiebranche naar een nóg hoger niveau kunnen brengen”.

Scroll naar top