Revolutie op de vakantiehuizenmarkt

Beschrijving

Revolutie op de vakantiehuizenmarkt

Holidu, dé zoekmachine voor vakantiehuizen, speelt in op een van de belangrijkste reisthema’s van 2021: flexibel vakanties kunnen boeken. Dit komt omdat het reisgedrag sinds de uitbraak van de Corona-pandemie aanzienlijk veranderd is en een gratis annuleringsoptie nu voor veel reizigers van het grootste belang is.

Flexibele annuleringsmogelijkheden waren tot nu toe geen vanzelfsprekendheid op de sterk groeiende vakantiehuizenmarkt. Johannes Siebers, oprichter van de zoekmachine voor vakantiehuizen Holidu legt uit: “De vakantiehuizenmarkt loopt achter op andere reissegmenten; bij hotels bijvoorbeeld zijn soepelere annuleringsvoorwaarden al veel langer ingeburgerd. We zijn blij dat we hier een inhaalslag kunnen maken en bieden vakantiegangers nu al meer dan twee miljoen accommodaties aan waarbij flexibel geboekt kan worden. Ook kunnen reizigers door middel van een nieuwe filteroptie veel makkelijker zoeken naar woningen die kosteloos kunnen worden geannuleerd.”

Nieuw filter: “gratis annuleren”
Holidu-oprichters Johannes en Michael Siebers hebben het tot hun missie gemaakt om het zoeken en boeken van vakantiehuizen eindelijk eenvoudig – en sinds Corona ook veel flexibeler – te maken. Holidu biedt zijn gebruikers nu een nieuw “gratis annuleren”-filter waarmee ze met één klik op de knop alle vakantiehuizen met flexibele voorwaarden kunnen vinden.
Bij elke zoekopdracht kunnen bezoekers van de Holidu-website filters gebruiken voor bijvoorbeeld de voorzieningen, prijs of beoordeling om de juiste accommodatie voor hen te vinden.

Nu wordt de selectie van filters uitgebreid met het filter “Gratis annuleren”. Als dit filter geactiveerd wordt, verschijnen in de zoekresultaten alleen vakantiehuizen en appartementen waarvoor na de boeking een kosteloze annulering mogelijk is. In de gedetailleerde informatie over de accommodaties worden de exacte termijnen vermeld, bijvoorbeeld twee weken of zelfs drie dagen voor vertrek.

Voor meer informatie: zie link.

Scroll naar top