Reuze speeltoestel bij recreatiepark Het Lierderholt

Beschrijving

Reuze speeltoestel bij recreatiepark Het Lierderholt

Het Lierderholt is een groot vakantiepark waar talloze gasten in verschillende leeftijdsgroepen op bezoek komen. Om de jonge gasten te vermaken hebben we een speeltoestel ontworpen dat past bij het recreatiebedrijf en de omgeving.

Het speeltoestel bestaat uit diverse platformen op verschillende hoogteniveaus die allemaal met elkaar zijn verbonden door speelelementen. Er zijn zelfs platformen boven elkaar waardoor je een eerste en tweede verdieping krijgt. Enkele platformen hebben een opvallend dak gekregen die direct in het oog vallen.

De verschillende speelelementen die dit speeltoestel omvat zijn zowel geschikt voor de jongere als de oudere kinderen. Er zijn verschillende opgangen naar boven zoals pionnen, een spiraal, een slangentrap maar voor de kleintjes ook een veilige trap. Tussen de platformen vind je een kruiptunnel, ringladder, balanceerbrug en andere hang- en balanceerelementen. Er zijn verschillende glijbanen voor de weg naar beneden.

Het Lierderholt heeft zelf de kleurstelling van het speeltoestel bepaald. In verband met de ligging in het bos is gekozen voor bruin- en groentinten die mooi opgaan in de natuurlijke omgeving.

Scroll naar top