Renoveer eenvoudig je sanitaire ruimtes

Beschrijving

Renoveer eenvoudig je sanitaire ruimtes

Een sanitaire ruimte moet er mooi uit zien, hygiënisch zijn en het liefst ook nog makkelijk schoon te maken zijn. Voldoet je sanitaire ruimte niet meer aan één van deze eisen, dan is renovatie een oplossing. Eenvoudig je sanitaire ruimte renoveren kan met de voegloze wandpanelen van SpaDecor.

Eenvoudig renoveren
Je wilt dat je gasten een ontspannen ervaring hebben in je accommodatie of op je camping en dat kan met een mooie sanitaire ruimte. Voldoet je sanitaire ruimte niet meer aan deze wensen dan is renovatie een oplossing. De panelen van SpaDecor zijn net zo waterbestendig als tegels en kunnen direct op bestaande tegels of een andere soort ondergrond aangebracht worden.

Aluminium composiet
De panelen zijn gemaakt van aluminium composiet en hebben een toplaag van 0,2 mm en een kunststof kern (LPDE). SpaDecor is verkrijgbaar in 3 en 6 mm dik, wat ze heel licht maakt. Daardoor zijn ze gemakkelijk te bewerken en te monteren.

Voegloos en gemakkelijk schoon te maken
Met SpaDecor zeg je vaarwel tegen voegen. Door de wandpanelen tegen elkaar aan te plaatsen ontstaat er een vrijwel onzichtbare naad. Daardoor krijgen bacteriën geen kans. De panelen zijn heel gemakkelijk te reinigen met allesreiniger en een doekje

Ruime keuze
Bij SpaDecor is er een ruim aanbod van meer dan 60 verschillende decoren. Denk daarbij aan natuursteen, beton, stuc, hout, metaal, marmer of tegels. Zo is er altijd een decor wat bij jouw smaak past. De panelen worden voorzien van een coating. Er is keuze uit vijf verschillende soorten; een standaard coating genaamd miniperl, twee voelbare coatings steen- of houtstructuur die een voelbare meerwaarde geven aan jou decor en twee premium coatings: hoogglans of zacht mat met een anti vingerprint functie.

Wil je meer weten over SpaDecor? Bezoek ons op stand 205 in hal 2. Wij nemen graag de tijd voor je om kennis te maken met de voegloze wandpanelen. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw sanitaire ruimtes!

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top