Recreatiepark De Boshoek kiest voor Eijsink

Beschrijving

Recreatiepark De Boshoek kiest voor Eijsink

Totaalplatform booq
“Het totaalplatform was één van de redenen om voor booq te kiezen. De verschillende oplossingen werken ideaal samen. Door de koppeling tussen het kassasysteem en de personeelsplanner heb ik veel betere inzichten gekregen. Zo kan ik nu precies zien hoe het aantal ingeplande medewerkers zich verhoudt ten opzichte van de omzet.”

Online bestelmogelijkheden
“Wat voor onze horecagelegenheden perfect werkt zijn de bestelsite en de bestelzuil. Gasten kunnen via onze website eten en drinken bestellen. Vervolgens brengen wij de bestelling bij de accommodatie. In de snackbar maken we gebruik van de bestelzuil. Bij de bestelzuil bestellen en betalen gasten de gewenste snacks. De bestelling kan daarna afgehaald worden bij het pick-up scherm. Gasten hoeven zo minder lang te wachten en kunnen ondertussen hun gang gaan.”

Controle in de keuken
“De voordelen van online bestellen zijn ook merkbaar in de keuken. Doordat bestellingen direct binnenkomen op de werkschermen, hoeven bestellingen niet meer handmatig genoteerd te worden wat zorgt voor meer efficiëntie. Het werken met digitale bar- en keukenschermen was in het begin even wennen, maar wordt nu door het personeel als zeer prettig ervaren omdat je minder verbaal hoeft te communiceren. Op de schermen is bijvoorbeeld precies af te lezen hoe lang geleden een order is aangeslagen.”

Meer aandacht voor de gast
“QR-bestellen wordt vooral ingezet op het terras van ons restaurant Western-Plaza. Door QR-bestellen houdt de bediening meer tijd over voor persoonlijk contact met onze gasten. Wij zien dat met name gezinnen en jonge mensen eten bestellen via QR-codes. Jongeren hebben er ervaring mee en kinderen vinden het leuk om te doen. In de toekomst willen we QR-bestellen ook gaan gebruiken in de accommodaties. Naast onze bestelsite zouden gasten dan ook eten kunnen bestellen vanuit hun accommodatie door een QR-code te scannen. Dit zou eten bestellen nog eenvoudiger maken voor gasten.”

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top