Plaatsing recreatiewoningen vakantiepark ‘t Rheezerwold

Beschrijving

Plaatsing recreatiewoningen vakantiepark ‘t Rheezerwold

Qomplex ontwerpt, realiseert en plaatst modulaire/ flexibele gebouwen. Zo heeft Qomplex in de maand februari onder andere deze drie hoogwaardige, duurzame chalets afgeleverd voor camping Rheezerwold te Hardenberg. Enkel hadden de recreatiewoningen deze keer een unieke twist. Een vakantiewoning in de vorm van een bij, hieruit is de naam Happy Bees ontstaan.

De drie grote chalets zijn geproduceerd in de assemblagehal te Dokkum en onder speciale begeleiding vervoerd en afgeleverd op vakantiepark ’t Rheezerwold. Het ontwerp van de chalets is uitgevoerd in fijne samenwerking met BRAEM Re-Creatie ontwerp en Cruys consultants.

De uitvoering en indeling van de chalets is in nauw overleg met de opdrachtgever ontworpen. Zo zijn enkele specificaties van deze chalet: Een vloer, wand en dak met een isolatiewaarde hoger dan 3,5m2K/W, ook is de chalet geheel voorzien van elektriciteit, zo is er geen behoefte aan een gasaansluiting! Ook is de chalet voorzien van vloerafwerking en wandafwerking, dit in combinatie met een volledig ingerichte keuken en badkamer maakt de Happy Bee onweerstaanbaar.

Scroll naar top